Display Advertising

Adverteren door middel van Display Advertising

Effectief online banners verspreiden? Display advertising is dé oplossing! Door middel van het Display Netwerk kun je (potentiële) klanten in de digitale wereld bereiken. Hierin is het mogelijk om verschillende soorten advertenties weer te geven. Zo kun je kiezen voor beeld en/of tekst advertenties. Het meest bekend zijn de traditionele banners op diverse websites. Binnen het Display Netwerk zijn er diverse advertentie-indelingen, waardoor het gebruik van verschillende beeld-advertenties noodzakelijk is. Traffic Today helpt jou graag met display advertising opzetten.

Campagne-scherm

Wat is het Google Display Netwerk?

Het Display Netwerk van Google is een netwerk waarin vele websites zijn aangesloten. Het gaat hier om meer dan twee miljoen websites waarmee je meer dan 90% van de internetgebruikers kunt bereiken. Het is hierdoor mogelijk om potentiële klanten te targeten terwijl zij hun favoriete website bezoeken, een YouTube filmpje kijken, hun Gmail-account checken of wanneer ze een mobiele app gebruiken. Bekende Nederlandse websites in het Display Netwerk zijn bijvoorbeeld Nu.nl en Buienradar.nl.

Hoe werkt Display Advertising

Door middel van display advertising laat je op andere websites of apps mensen jouw beeld- of tekstadvertentie zien. Deze advertentie/banner is klikbaar, waardoor bezoekers naar jouw website wordt doorgezet wanneer ze erop klikken. Daarnaast is het mogelijk om display advertising in te zetten om naamsbekendheid te genereren. Er hoeft dan niet altijd op de banner geklikt te worden, maar dan is het doel dat mensen zoveel mogelijk de bedrijfsnaam tegenkomen.

Om de juiste doelgroep te bereiken zijn er vele mogelijkheden. Het is zaak dat de targeting of retargeting zo specifiek mogelijk is ingesteld om te voorkomen dat je de verkeerde mensen bereikt.

screenshot-ad
usability-png

Waarom Display Advertising inzetten?

  • Naamsbekendheid vergroten door het bereiken van potentiële klanten;
  • Potentiële klanten benaderen met doelgerichte advertentie-indelingen;
  • Inspringen in het verkoopproces; bereiken van een twijfelende koper;
  • De juiste boodschap op het juiste moment;
  • Sterk middel voor retargeting.

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij maken altijd tijd voor een goed gesprek en een goede kop koffie.

Traffic Today is hierin jouw ideale partner

Een sterke Display campagne ontwikkelen én uitvoeren is een ingewikkeld en tijdrovend proces. Er moet namelijk uit miljoenen websites gekozen worden op welke websites je zichtbaar wilt zijn. Daarnaast moeten er nog doelgerichte advertenties ontwikkeld worden om het maximale effect te behalen. Traffic Today is hierin jouw ideale partner met een ruime ervaring in display advertising.

Voor verschillende campagnes heeft Traffic Today gebruik gemaakt van het Display Netwerk. In overleg met jou als klant wordt er een zo specifiek mogelijke doelgroep in kaart gebracht waarop getarget zal worden. Daarnaast realiseren we in samenspraak hippe banners en tekstadvertenties die de doelgroep zo gericht mogelijk aanspreekt. Een belangrijk voordeel van display advertising is dat alles meetbaar is.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.