Dit is hoe we het doen

Branding marketing

Wil jij klanten binden aan de hand van branding marketing?

Branding marketing betekent dat jij jouw merk in z’n volst benut. Dit doe je door een verhaal neer te zetten. Door beeldelementen, teksten en andere huisstijlonderdelen te combineren, verander jij de presentatie van je bedrijf in een prachtig verhaal, waar potentiële klanten zich in zullen vinden. Onze marketeers hebben de juiste kennis en ervaring die nodig is om branding marketing in te zetten voor jouw bedrijf. Wil jij branding marketing inzetten of de mogelijkheden bespreken? Get in touch! Eén van onze marketeers staat je graag te woord.

Vraag het Steven Onze Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Violet)

De voordelen van branding

 • Vergroot je herkenbaarheid
 • Potentiële klanten overwegen jouw bedrijf sneller
 • Meer binding met je doelgroep
 • Helpt met het opzetten van sterke campagnes
 • Hogere conversieratio
 • Uniforme en consistente communicatie uitingen

Wat is branding?

Stories make the world go round. Niets in de wereld is zo krachtig als een verhaal. Mensen gebruiken verhalen om de dag door te komen; er zit dan ook een verhaal in alles. Door met jouw bedrijf aan branding te doen, zorg jij ervoor dat jij jouw verhaal vertelt. Jouw product is niet langer slechts een product, maar verandert in een belevenis voor jouw klant. Of, tenminste een toevoeging aan een belevenis. Branding marketing is voor elk bedrijf in te zetten: het maakt niet uit wat jouw product of dienst is. Door jouw verhaal te vertellen, bind je klanten. Maar, daarvoor moet je wel een pakkend verhaal neerzetten, met veel verschillende elementen. Hier helpen wij je graag mee! Aan de hand van branding marketing vertellen wij je verhaal, met beeldelementen, teksten en nog veel meer. Ben jij klaar om je verhaal te vertellen? Kom in contact!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd in branding?

We begrijpen best dat branding volledig nieuw voor je is. Ben je benieuwd naar de kansen die dit met zich mee kan brengen voor jou? Vul onderstaand contactformulier in en we plannen graag een afspraak met je in.

Branding of marketing?

Een vraag die veel mensen zich stellen is wat nou het verschil is tussen branding en marketing? In feite kan branding marketing gezien worden als onderdeel van jouw marketingplan. Marketing is dus een overkoepelende term, waar branding onder kan vallen. Waar we met branding marketing zorgen voor het creëren van jouw merk en alles wat daar onder valt, zorgen we met marketing voor elke mogelijke vorm van promotie voor dit merk. De reden dat branding onder marketing valt, is omdat branding ook als vorm van promotie gebruikt wordt. Branding werkt erg effectief met andere marketing diensten, zoals:

Onderdelen van branding marketing

Er zijn verschillende onderdelen die we aanpakken, wanneer we met jouw branding marketing bezig gaan. Dit alles doen we om een geheel pakket te creëren: branding marketing is niet simpelweg het aanpassen van losse onderdelen: er moet een geheel ontstaan, dat jouw bedrijf herkenbaar maakt. Zo pakken we bijvoorbeeld de volgende onderdelen aan:

 1. Een logo
 2. Huiskleuren
 3. Een slogan
 4. Een tone-of-voice
 5. Het gebruik van foto en video op je website
 6. Je social media-uitingen
 7. Een uitgewerkte Customer Journey met persona’s
 8. Normen en waarden
cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Waarom bestaat jouw merk?

We helpen je graag jouw verhaal goed te vertalen naar de buitenwereld.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is rebranding?

Af en toe gebeurt het dat branding marketing onsuccesvol uitgevoerd wordt, of dat het na een tijdje achterhaald is. Wanneer dit het geval is, is rebranding een goede optie: hier kies je ervoor om jouw merk opnieuw door het branding proces heen te laten gaan. Het verschil tussen rebranding en branding marketing is dat je met rebranding al elementen hebt die je gebruiken kunt: een logo hoeft niet compleet opnieuw ontworpen te worden, maar hoeft slechts in een modern jasje verpakt te worden. De marketeers van Traffic Today weten precies wat er met jouw merk moet gebeuren als jij het rebrandingsproces wil doorgaan: welke elementen blijven succesvol en welke niet meer? Vanwege onze actieve houding, blijven wij constant kritisch over deze vragen. Dit betekent natuurlijk niet dat we elke maand veranderingen aan jouw branding maken, maar wel dat we er bovenop zitten op het moment dat jouw huisstijl niet langer relevant is.

Branding strategie met Traffic Today

Traffic Today is jouw partner voor een goede branding strategie! Wij vinden het bij branding strategie belangrijk dat niet alleen jouw normen en waarden goed naar voren komen, maar ook dat deze goed overeenkomen met de normen en waarden van jouw doelgroep. Voor het opstellen van een rake strategie, zorgen wij voor goed onderzoek met daarin een analyse van jouw doelgroep en marktpositie. Branding marketing gaat natuurlijk voornamelijk over jouw merk uitstralen: dit moet dus ook op een unieke wijze gebeuren. Wij geloven dat we dit het snelst bereiken door een intensieve, transparante samenwerking waarin jij centraal staat. Zo gaan we ook graag met jou aan de slag. Kom in contact en bespreek je gewenste organisatie identiteit met één van onze marketeers!

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Waarom bestaat jouw merk?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.