There’s a story behind every title

Dit is Marelle…

Maak kennis met Marelle, een ervaren Social Advertising Specialist bij Traffic Today met een trackrecord van 2,5 jaar in het bedrijf. Naast haar professionele inzet voor digitale marketing, vindt ze in haar vrije tijd plezier en uitdaging in volleybal. Met haar passie voor zowel online adverteren als sport, brengt ze een gedreven en veelzijdige aanpak in haar werk bij Traffic Today.

Volleybaltoernooi met vrienden

Tijdens de zomer neemt Marelle graag deel aan een jaarlijks volleybaltoernooi met haar vrienden. “Wat ooit begon als een leuke en informele bezigheid, groeide voor mij geleidelijk uit tot een passie voor volleybal.” De positieve ervaringen en het plezier dat ze telkens weer ervaarde tijdens deze zomerse sportevenementen, motiveerden haar om een jaar geleden serieus te gaan volleyballen. “Volleybal is nu niet meer alleen een zomers vermaak, maar een leuke hobby geworden in mijn leven.”

Ontspanning en gezelligheid

Voor Marelle betekent volleybal veel meer dan fysiek bezig zijn. “Het biedt natuurlijk ontzettend veel gezelligheid met het team, wat ik heel leuk vind. Daarnaast zorgt het ook voor een stukje ontspanning. Ik kan echt m’n energie erin kwijt.” Dit zorgt er onder andere voor dat Marelle creatieve ideeën blijft houden voor nieuwe socialemediacampagnes.

Gezamenlijk inzetten voor hetzelfde doel

“Volleybal is voor mij meer dan alleen een individuele activiteit: het is een echte teamsport.” De kracht van het team staat centraal en het gezamenlijke doel om als team beter te worden is van enorm belang. “Ik heb ervaren dat echte groei en vooruitgang alleen mogelijk zijn wanneer alle teamleden samenwerken en zich gezamenlijk inzetten voor hetzelfde doel.”

Samenwerking is essentieel voor groei

Vanuit haar ervaring in de sport heeft Marelle geleerd dat dezelfde principes van samenwerking en teamwork ook van toepassing zijn in haar werk. “Om zowel persoonlijk als professioneel te groeien, is samenwerking essentieel. Als individu kun je veel bereiken, maar echte groei en vooruitgang ontstaan door gezamenlijke inspanningen.” Ze begrijpt dat teamwork niet alleen binnen haar sportteam belangrijk is, maar ook in haar werk. Door samen te werken met collega’s en klanten, kan ze als persoon en als organisatie groeien.

Traffic Today is een teamspeler

“Als jij een echte teamspeler bent en naar gezamenlijke groei streeft, dan biedt Traffic Today een enorm stimulerende werkomgeving.” Het bedrijf staat volgens Marelle bekend om de hechte teamdynamiek en de gedeelde ambitie om samen successen te behalen. “Bij Traffic Today kun je rekenen op een cultuur waarin teamwork, samenwerking en open communicatie centraal staan. Als je op zoek bent naar een organisatie waarin je de ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen, serieus wordt genomen in je kunnen en waar je ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd, dan is solliciteren bij Traffic Today absoluut aan te raden.”

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Marelle werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Justin…

Accountmanager & fitness liefhebber