There’s a story behind every title

Dit is Lynn…

We stellen je graag voor aan Lynn, een enthousiaste Marketplace Specialist die nu een jaar werkzaam is bij Traffic Today. Haar band met het bedrijf begon enige tijd geleden, toen ze hier stage liep. Na het succesvol behalen van haar diploma en een uitstapje naar een ander bedrijf, keerde ze vol enthousiasme terug naar Traffic Today. Als Marketplace Specialist zet ze haar expertise in om het maximale voor haar klanten uit de grote online marktplaatsen te halen. Maar naast haar werk is Lynn ook gepassioneerd over voetbal, wat een belangrijk onderdeel is van haar leven. Met zowel een professionele als persoonlijke drive is Lynn een waardevolle toevoeging aan het team van Traffic Today.

Gemixt voetbalteam

Toen Lynn 6 of 7 jaar oud was, begon ze met voetballen. “Ik zat toen samen met één ander meisje in een team vol jongens, omdat er destijds nog niet veel meiden voetbalden.” Het was meteen een succes: al in een van de eerste jaren werden ze direct kampioen. Deze vroege ervaring met voetbal legde de basis voor haar passie voor de sport en zorgde ervoor dat ze steeds beter wilde worden.

Gezelligheid en strategie in één

“Voetballen is natuurlijk ontzettend gezellig, maar ik vind ook het strategische aspect van het spel geweldig.” Iedere tegenstander is anders en vereist een andere aanpak, wat elke wedstrijd uniek maakt. Voor Lynn betekent voetbal plezier, uitdaging en de mogelijkheid om haar strategische vaardigheden in de praktijk te brengen.

De extra stap zetten

Lynn heeft geleerd dat je als team grote stappen kunt maken door samen te werken, goed te communiceren en er gewoon voor te gaan. “Binnen ons team hebben we een enorme groei doorgemaakt, dankzij de sterke onderlinge band en bereidheid om een extra stap voor elkaar te zetten.” Goede communicatie, zowel privé als op het voetbalveld, speelt hierbij volgens Lynn een belangrijke rol.

Samenwerking en communicatie

Zowel op het werk als op het veld werkt Lynn samen met een team. “Op mijn werk streef ik samen met collega’s en klanten naar de beste resultaten. In het voetbalteam is teamwork belangrijk om wedstrijden te winnen en goed te presteren.” Samenwerking en effectieve communicatie spelen een cruciale rol in beide contexten. Lynn deelt ook de ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit van haar voetbalteam, die ze vaak ook toepast in haar functie als Marketplace Specialist bij Traffic Today.

Traffic Today heeft een samenwerkingsmentaliteit

Volgens Lynn komt je bij Traffic Today terecht in een hecht team waar iedereen met open armen wordt ontvangen. “Ik denk dat het bedrijf bekend staat om de bereidheid van collega’s om een stap extra te zetten voor elkaar en om nauw samen te werken, zowel met collega’s als met klanten.” Deze positieve werkcultuur en samenwerkingsmentaliteit zorgen volgens Lynn voor een prettige werksfeer en werkwijze, waardoor het solliciteren bij Traffic Today een waardevolle en aan te bevelen keuze is.

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Lynn werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Marelle…

Social advertising specialist & fanatiek volleybalster