There’s a story behind every title

Dit is Kerim…

We stellen je graag voor aan Kerim, een collega die al 2,5 jaar werkzaam is bij Traffic Today als Projectmanager en SEO Marketeer. Naast zijn werk heeft Kerim nog een andere grote passie: drummen en muziek maken in een band. Deze enthousiaste projectmanager brengt niet alleen zijn expertise naar Traffic Today, maar ook zijn muzikale talenten en doorzettingsvermogen, waardoor Kerim zowel op het werk als in zijn hobby kan groeien.

Een jonge rockster

Op jonge leeftijd, rond zijn 11e, zette Kerim zijn eerste stappen in de wereld van muziek door te beginnen met drumlessen. “Ik begon het steeds leuker te vinden, helemaal toen ik op m’n 14e bij een band kon aansluiten.” Sinds dat moment heeft Kerim zijn passie voor muziek verder ontwikkeld en zijn vaardigheden als drummer geperfectioneerd. “Het spelen in een band geeft me niet alleen de kans om m’n creativiteit te uiten, maar ook om samen te werken en te groeien als muzikant.”

Samen creatief zijn

Voor Kerim betekent zijn passie voor drummen en muziek maken in een band veel meer dan alleen een hobby. “Het biedt een gevoel van saamhorigheid met m’n vrienden, waarbij we samen iets moois en unieks kunnen creëren.” Het samenspelen in een band stelt hem in staat om zichzelf creatief te uiten. Het is niet alleen een uitlaatklep voor zijn passie voor muziek, maar ook een bron van inspiratie en een manier om zijn persoonlijkheid te ontwikkelen.

Individuele talenten inzetten voor het beste resultaat

“Het samenspel in een band vereist het combineren van ieders individuele talenten en vaardigheden om tot het beste resultaat te komen.” Daarnaast heeft zijn passie voor muziek hem geleerd hoe je interessante ideeën kunt omvormen tot tastbare en uitvoerbare creaties. Kerim weet hoe hij creativiteit kan omzetten in concrete resultaten, en deze vaardigheid komt goed van pas bij het uitvoeren van diverse projecten en het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën. Door zijn passie te volgen, heeft Kerim niet alleen zijn muzikale vaardigheden verfijnd, maar heeft hij ook waardevolle professionele en persoonlijke vaardigheden ontwikkeld die hem in staat stellen om met succes uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bedenken.

Klanten profiteren van diverse vaardigheden

Kerim past elementen van zijn passie voor drummen en muziek maken toe in zijn werk als projectmanager en SEO-specialist bij Traffic Today. “Het combineren van ieders sterke punten en talenten is essentieel om het beste resultaat aan de klant te leveren. Net zoals in een band zetten mijn collega’s en ik in op onze expertise en vaardigheden om een succesvol projectteam te vormen.” Door zijn passie en ervaring met samenwerking in een band toe te passen in zijn werk, creëert Kerim een omgeving waarin het beste uit het team wordt gehaald en waarin klanten kunnen profiteren van de diverse vaardigheden en ideeën die hij en zijn collega’s inbrengen.

Traffic Today verbindt haar ambities met die van jou

Volgens Kerim vind je bij Traffic Today een organisatie die op een uitstekende manier de eigen ambities weet te verbinden met de ambities van haar werknemers. “De kern is samen groeien, zowel op individueel niveau als op organisatieniveau. Niet veel bedrijven zijn in staat om een dergelijke goede balans te creëren tussen persoonlijke ontwikkeling en groei als geheel.” Bij Traffic Today staan de werknemers centraal, en er wordt veel waarde gehecht aan het stimuleren van hun persoonlijke groei en het faciliteren van mogelijkheden om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Join the team

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Kerim werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Sara…

Content strateeg & gek op muziek