There’s a story behind every title

Dit is Anne-Will…

Maak kennis met Anne-Will Rossing, een gepassioneerde Social Marketeer bij Traffic Today. Sinds 4 juli 2022 maakt ze deel uit van ons team en zet ze haar expertise in om onze klanten te ondersteunen op het gebied van socialmediamarketing. Naast haar werk heeft Anne-Will een grote passie voor sneakers en kleding. Ze heeft ontdekt hoe ze haar liefde voor mode en trends kan combineren met haar professionele carrière. Zo brengt ze haar creativiteit en gevoel voor stijl onder andere tot uiting in de socialemediastrategieën die ze ontwikkelt.

Dansend outfits uitproberen

Anne-Will kwam al op jonge leeftijd in aanraking met haar passie voor kleding en schoenen. Van kleins af aan wist ze al precies wat ze graag wilde dragen. “Mijn moeder probeerde haar eigen stijl nog op mij over te brengen, maar dat mislukte door mijn eigenzinnigheid.” Ze kon urenlang bezig zijn in haar kamer met het samenstellen van outfits en het uitproberen van verschillende schoenen. “En dit natuurlijk dansend op muziek!”

Naarmate ze ouder werd, groeide haar interesse in sneakers, vooral in unieke exemplaren. “Ik denk dat deze interesse werd gevoed door mijn fascinatie voor R&B en hiphop, waarin de sneakerwereld duidelijk aanwezig is.” Voor Anne-Will inspirerende figuren zoals Ciara, Chris Brown en Missy Elliott droegen vaak sneakers en streetstyle kleding, wat Anne-Will verder inspireerde in haar eigen stijlkeuzes.

Sneakers maken outfit af

“Het leukste aan sneakers is dat ze een outfit echt compleet kunnen maken.” Ze heeft een voorkeur voor sportieve, basic en comfortabele outfits. “Als ik daar dan bijvoorbeeld felgekleurde Nike High Dunk sneakers aan toevoeg, dan krijgt de outfit gelijk meer karakter en is het minder standaard. De outfit wordt levendiger.” Ze vindt het leuk om verschillende outfits samen te stellen en haar eigen twist eraan te geven. Voor Anne-Will betekent haar passie voor sneakers dat ze de mogelijkheid heeft om creatief te zijn en haar persoonlijkheid tot uiting te brengen door middel van haar kledingkeuzes.

Luister naar je gevoel

Anne-Will heeft geleerd dat het belangrijk is om naar haar eigen gevoel en intuïtie te luisteren, omdat dit leidt tot het ontdekken van dingen die echt bij haar als persoon passen. “Hoewel ik soms twijfelde over de keuzes die ik maakte op het gebied van kleding, koos ik er toch voor om het te dragen. Zelfs als ik het idee had dat mensen naar me staarden of er een mening over hadden.”

Verder merkte ze dat haar vriendinnen vaak een meer vrouwelijke kledingstijl hadden, terwijl zijzelf een heel andere stijl had. Nu ze wat ouder is, kleedt ze zich nog steeds vaak sportief, maar er is ook een vleugje vrouwelijkheid in haar stijl te vinden. “Ik heb geleerd om trouw te blijven aan mezelf, zelfs als dit betekent dat het misschien afwijkt van de verwachtingen van anderen. Dat geeft me juist zelfvertrouwen.”

Creativiteit leidt tot een unieke uitstraling

Als Social Marketeer bij Traffic Today past Anne-Will haar passie voor branding en merkimago toe in haar werk. “Ik vind het interessant hoe een bedrijf zich presenteert aan de doelgroep en welke boodschap ze willen overbrengen.” Daarin geniet ze van de uitdaging om op creatieve wijze de juiste sfeer en identiteit van het merk te creëren en de doelgroep aan het merk te binden. Deze uitdagingen in haar werk komen overeen met de creativiteit die ze ook kwijt kan in haar outfits en sneakers. “Het is tof om je artistieke kant te uiten en een unieke uitstraling te creëren, zowel in mijn professionele rol als in mijn persoonlijke stijlkeuzes.”

Iedereen wordt geaccepteerd bij Traffic Today

“Bij Traffic Today wordt het gewaardeerd dat je gewoon lekker jezelf bent. Iedereen wordt geaccepteerd.” Volgens Anne-Will leren collega’s veel van elkaar vanwege de informele sfeer en de onderlinge openheid. “Iedereen heeft andere hobby’s en passies, wat het werken bij Traffic Today extra leuk en interessant maakt.” Het bedrijf biedt een omgeving waarin diversiteit en persoonlijke groei worden gestimuleerd, waardoor werknemers de kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen en waardevolle ervaringen op te doen.

“Have the courage to follow your heart and intuition.” – Steve Jobs

JOIN THE TEAM

Jouw toekomst bij Traffic Today

Wil je samen met Anne-Will werken aan uitdagende online marketing projecten voor de tofste bedrijven? Ontdek of werken bij Traffic Today iets voor jou is.

Meer verhalen

Dit is Kim…

Google Ads specialist & fervent lezer