page-top-left-particles
page-top-right-particles

Drie exclusieve linkbuilding tips die je niet wil missen!

Win jij van je concurrenten?

  1. Weet wat Google wil. Doe onderzoek naar de woorden waarop jij wil scoren in Google; wie staat er bovenaan? Welke type websites ranken er? En hoe zien deze pagina’s eruit. Haal hier verbeterpunten om jouw pagina beter te laten ranken.
  2. Staar je niet blind op de tools maar werk op je gevoel. Wanneer je vindt dat een beoogde site goed past bij jouw website, maar niet helemaal aan de minimum waardes voldoet, betekent dat niet dat de website waardeloos is.
  3. Verbreed je linkprofiel. Beter een breed linkprofiel dan op zoveel mogelijk domeinen één link. Het is natuurlijker dan op sommige websites meerdere links te hebben dan op alle websites maar één link.

Yes, laat mij winnen van mijn concurrenten

Speciaal voor jou voeren wij een gratis linkbuilding scan uit van jouw website. Wil jij hier van profiteren? Help ons dan op weg met wat gegevens en wij helpen jou op weg.

  • Met wie hebben we het genoegen?
  • Welke website wil je scannen?
  • Waar kunnen we je bereiken?

De meerwaarde

Een website hebben is leuk, maar vandaag de dag is dat niet meer genoeg. Wie niet aan SEO doet zal niet goed vindbaar in Google zijn. Je website moet dus goed geoptimaliseerd zijn wil jouw doelgroep je website via de zoekmachines kunnen vinden. Met de website scan check je hoe goed jouw website geoptimaliseerd is en waar verbeterpunten liggen. Het aanvragen van de analyse is al voor vele bedrijven de stap geweest die voor betere online resultaten heeft gezorgd.

De campagne loopt eigenlijk vanaf begin af aan goed. We krijgen veel tips over wat er wel of niet op de website moet komen, dus technisch en op het gebied van marketing.

Een professionele club die geen onhaalbare gouden bergen belooft, maar gewoon goede resultaten boekt.

Vertrouwen is belangrijk en dat zit bij Traffic Today goed.

Traffic Today is een Full service online marketing partij waar we naar tevredenheid zaken mee doen. Ze informeren de klant over de nieuwste trends & ontwikkelingen.

“Geen fan van gebakken lucht en een hoop blabla? Mooi, wij ook niet.”

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Heel simpel eigenlijk, onze werkwijze is op te delen in een aantal stappen. Al deze stappen samen zorgen uiteindelijk voor jouw beste online resultaat.

stap 1

De website scan aanvragen

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je benieuwd bent hoe jouw website scoort in Google. Daar kun je achter komen door je website url, naam en e-mail in te vullen, naast eventueel je telefoonnummer. Zodra je aanvraag is binnengekomen bij ons pakken onze adviseurs deze zo snel als mogelijk op. Wij nemen contact met je op om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en voeren vervolgens de scan uit.

stap 2

De scan wordt uitgevoerd door onze adviseurs

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen zal een van onze adviseurs contact met je opnemen. Op die manier kan geïnventariseerd worden wat je met de website scan beoogt. Dat helpt ons namelijk bij het maken van de scan. Zodra we dit weten zullen we onze tools gebruiken om een uitgebreide analyse van je website te maken. Dit verslag sturen we je vervolgens per e-mail op in PDF-format.

stap 3

Uitgebreide SEO analyse op de mail

De scan is klaar en je hebt deze op de mail gekregen. In het rapport (van circa 25 pagina’s) worden diverse aspecten behandeld. Je website wordt een score toegekend die de vindbaarheid van je website aangeeft. Als je score niet hoog genoeg is kun je uit het rapport halen op welke vlakken je website nog verbetering nodig heeft. Je kunt nu gericht aan de slag gaan.

stap 4

Vrijblijvende afspraak voor een advies

Oke, je hebt de website scan ontvangen, maar weet je ook wat je ermee aan moet? Wij kunnen je over de uitkomst gratis adviseren. Indien gewenst plannen we een vrijblijvende afspraak in (telefonisch of op locatie) met een adviseur. Vaak wordt daarbij ook een voorstel tot een samenwerking gedaan. Of je daarop ingaat is vervolgens volledig aan jou.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scan direct jewebsite!

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.