Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie zit in ons DNA

Wil jij je bedrijf een boost geven en beter gevonden worden in zoekmachines? Traffic Today optimaliseert dagelijks bestaande websites met als doel het maximale rendement te behalen. Wij richten de website zo in dat (meer) bezoekers gaan converteren.Bij conversie optimalisatie is het mogelijk om op meerdere aspecten verbeteringen door te voeren, denk aan: techniek, content, grafische elementen en de websitestructuur. Eigenlijk hebben alle facetten die op de website te vinden zijn, invloed op hoe de gebruiker jouw website, jouw bedrijf of jouw product ervaart. Factoren die (onbewust) invloed hebben op het gedrag van de bezoeker of klant zijn: titels, afbeeldingen, de kleur van buttons en nog veel meer. Met conversie optimalisatie zorgt Traffic Today dat al deze factoren gunstig staan en de verkoop stimuleren.

 

conversie optimalisatie

Indien jouw verhaal klopt, de omgeving goed is ingericht en de drempel om tot een conversie over te gaan zo laag mogelijk is, bestaat er een ideale situatie om een zo hoog mogelijk rendement te halen uit de bezoekersstroom. Het belangrijkste van conversie optimalisatie is dat de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden op basis van bezoekersdata en A/B testing. Wat voor de ene website goed werkt, betekent namelijk niet direct dat het ook voor jouw website goed werkt. Het analyseren van data en het uitrollen van praktische testen zijn daarom zeer belangrijk. Iedere website en klant is uniek en zo gaan wij daar ook mee om.

Hoe werkt conversie optimalisatie?

Traffic Today werkt met een gestructureerde werkwijze om het conversiepercentage te verhogen. Als eerste bekijken we de beschikbare data van jouw websitebezoek. Hoe verhoudt deze data zich tot de branchegemiddelden? Welke pagina’s scoren goed of slecht? We kijken tevens naar de ‘bounce rate’ en verblijfsduur en we brengen het pad dat jouw bezoeker aflegt in kaart om tot een conversie over te gaan. Traffic Today creëert dus eerst een compleet overzicht van wat er op jouw website gebeurt.

Nadat we een duidelijk beeld hebben van de huidige prestaties van jouw website en bestelproces, formuleren we diverse hypotheses, waarvan wij denken dat het jouw conversiepercentage verhoogd. Deze hypotheses gaan we vervolgens testen door het opzetten van A/B testen en multivariabele testen om op die manier te bekijken welke elementen op de website het beste scoren. Om de website steeds verder te optimaliseren, kiezen we steeds de beste elementen en we maken meer varianten. Conversie optimalisatie is een oneindig proces waarmee Traffic Today de website steeds blijft verbeteren.

conversie-optimalisatie
grafieken

Van analyse tot implementatie

Wanneer je kiest voor conversie optimalisatie, gaat Traffic Today aan de slag met het volgende:

  • Een complete analyse van de huidige prestaties
  • Benchmarking
  • Het plan van aanpak en bevindingen
  • A/B testen & multivariable testen
  • Monitoring en implementatie

Specialisten van Traffic Today

Het gehele traject wordt verzorgd door specialistische internet marketeers die ervaring hebben met webanalytics en het optimaliseren van funnels en websites. Door expertise weten wij de juiste hypotheses op te stellen om zo direct snel al een goed resultaat te behalen.

Traffic Today zorgt ervoor dat je het maximale uit je website en de bezoekersstromen kunt halen. Ben je benieuwd wat conversie optimalisatie voor jouw website kan betekenen? We komen graag langs bij jou op locatie om onze inzichten met je te delen. Neem direct contact op met Traffic Today.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

De koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.