Dit is hoe we het doen

SEO Optimalisatie

Wil jij een hoge positie in Google scoren aan de hand van SEO Optimalisatie? Traffic Today helpt je graag! Onze SEO-marketeers beschikken over een combinatie van kennis, ervaring en enthousiasme. Aan de hand van een intensieve samenwerking, weten wij al jouw marketingdoelstellingen te bereiken, onder andere door SEO optimalisatie in te zetten. Ben jij benieuwd hoe? We bespreken de mogelijkheden graag met je!

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?
 • Waar kunnen we naartoe mailen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verbeter jouw positie!
 • Geheel vrijblijvend
 • Inzicht in jouw huidige positie
 • Uitgevoerd door de beste SEO-marketeers van Nederland
De voordelen van

SEO Optimalisatie

 • Past binnen veel doelstellingen
 • Zichtbare resultaten
 • Duidelijk te monitoren via Keyword.com
 • Relatief goedkoop
 • Creëert naamsbekendheid
 • Spreekt veel verschillende doelgroepen aan

Waarom SEO Optimalisatie?

Vandaag de dag ontkom je er als eigenaar van een bedrijf niet aan om je bedrijf ook online te promoten. Hierbij vliegen veel verschillende termen je om de oren, maar één naam komt constant weer naar voren: Google. Deze internetgigant wordt door maar liefst 97% van de totale internetgebruikers ingezet voor zoekopdrachten. Wanneer jij dus een grote doelgroep wil aanspreken, is deze zoekmachine hier een erg geschikt middel voor. Met SEO Optimalisatie zorg jij ervoor dat je je website aanpast conform de factoren waar Google rekening mee houdt om je positie binnen zijn zoekresultaten te bepalen. Erg handig dus, want hoe hoger jouw positie, hoe meer mensen je zullen vinden!

SEO Optimalisatie is een continu proces, waar steeds nieuwe ontwikkelingen in plaatsvinden. Toch zijn er verschillende factoren die altijd belangrijk zijn om in acht te nemen. Zo richten wij ons bijvoorbeeld op je teksten, en diens zoekwoordengebruik. Het is namelijk belangrijk dat jij teksten inricht volgens het gedrag van jouw doelgroep: zoekwoorden spelen hier een belangrijke rol in. Maar, SEO is niet alleen tekst: gebruiksvriendelijkheid speelt ook een belangrijke rol. Zorg bijvoorbeeld voor een snel-ladende website, en een mobiele versie van je website. Dit vindt Google namelijk ook erg belangrijk.

Wil jij samen met ons jouw omzet laten groeien?

Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis SEO scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO Optimalisatie bij Traffic Today

Door je SEO Optimalisatie uit te besteden bij Traffic Today, kies je voor een intensieve, transparante samenwerking. Bij ons sta jij centraal: dit betekent dat we te allen tijde rekening houden met jouw mening en dat we niet een blindelingse werkwijze aannemen. Wij houden niet van het herhalen van een proces, maar kijken altijd naar wat er in jouw geval nodig is. Door deze samenwerking te combineren met onze kennis en ervaring, weten we altijd het beste resultaat mogelijk te boeken. Of jij nou meer naamsbekendheid wil, een hogere leadgeneratie of meer aanmeldingen wil op je nieuwsbrief: onze marketeers weten precies wat er nodig is om dit te bereiken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar onze klantcasevideo van Sani4All: één van onze klanten bij wie wij een succesvolle SEO-strategie hebben gehanteerd. Ook geïnteresseerd? Kom in contact! Eén van onze marketeers bespreekt de mogelijkheden graag met je.

SEO optimalisatie diensten

Wanneer wij jou SEO-positie optimaliseren, zijn er verschillende diensten die we hiervoor inzetten. Deze hebben los van elkaar resultaat, maar een combinatie van verschillende diensten is ook mogelijk, en werkt in de meeste gevallen nog beter. Klik op één van onze diensten en zie wat deze voor jouw marketingplan kunnen betekenen!

Close
Content Marketing

Je website vertelt een verhaal: het verhaal van jouw bedrijf. Door een goed verhaal te creëren, zorg je ervoor dat klanten zich binden met jouw bedrijf. Dit verhaal creëer je met content marketing: door jouw website op de juiste wijze in te richten, komt jouw verhaal het best over. Hierbij kun je denken aan tekst, maar ook aan foto’s, video’s en andere gave visuals. Content marketing gaat echter niet alleen over de look van jouw website: de juiste content is namelijk ook erg belangrijk voor jouw positie in Google. De marketeers van Traffic Today weten precies wat er nodig is om jouw website een gave, unieke look te geven, die ook nog eens goed scoort in Google. Zo realiseer je jouw verhaal op een effectieve wijze!

Ook partner worden?
Close
Conversie Optimalisatie

Als jouw doelstelling het verhogen van je aantal conversies is, is conversie optimalisatie een perfecte dienst voor jou. Je website kan er namelijk wel fantastisch uitzien, als het aantal conversies niet het gewenste aantal is, zul je toch aanpassingen moeten maken. Dit doen we op verschillende manieren: je positie in Google verbeteren kan al het gewenste resultaat leveren, maar op jouw website zelf kunnen ook de nodige aanpassingen gemaakt worden. Onze marketeers gebruiken verschillende web analytics, waardoor we altijd werken gebaseerd op cijfers. We gaan niet lukraak aan de slag, maar werken met een nauwlettend oog op bijvoorbeeld Google Analytics. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Get in touch!

Ook partner worden?
Close
On-Page optimalisatie

SEO-optimalisatie is een proces bestaande uit veel verschillende onderdelen: zo kun je veel veranderen aan de achterkant van je website, maar zijn er ook talloze mogelijkheden in het zichtbare gedeelte van je website. Dit laatste wordt on-page optimalisatie genoemd: hierbij passen we alle content aan die zichtbaar is voor jouw website-bezoekers. Hierbij kun je denken aan de teksten, waar we zorgen voor het juiste zoekwoordgebruik. Maar, ook andere aspecten van je website pakken we aan: gave visuals, foto’s en video’s hebben namelijk ook een positief effect op het resultaat van je website. Google zal dit ook doorhebben: door een betere gebruiksvriendelijkheid, scoor je namelijk ook hoger.

Ook partner worden?
Close
Linkbuilding marketing

Niet alle processen binnen SEO-optimalisatie worden op je website uitgevoerd: linkbuilding marketing is namelijk een SEO-proces dat zich voornamelijk afspeelt op externe websites. Linkbuilding marketing is het vergaren van interne- of externe links naar jouw website: intern wordt dit gedaan door het creëren van een goed linkprofiel, extern door waardevolle websites een link naar jouw website te laten plaatsen. Dit kan door middel van blog marketing of affiliate marketing. Voor beide is het belangrijk om een goed linkbuildingnetwerk te hebben, aangezien het verzamelen van waardevolle links niet zo makkelijk is als het lijkt. Als jij partner wordt bij Traffic Today, kies je voor een ruim netwerk waarin veel mogelijkheden voor het creëren van waardevolle links liggen. Kom in contact en bespreek de mogelijkheden met een specialist!

Ook partner worden?
cta-employee-particles
Pascal staat voor je klaar!
Vraag het Pascal!

Traffic Today’s werkwijze

Bij Traffic Today krijg je nooit een herhaling van een succesformule: wij zorgen altijd voor een op-maat-gemaakt marketingplan, waarin jouw doelstellingen centraal staan. Dit doen we, omdat wij van mening zijn dat ieder bedrijf een andere marketingvorm nodig heeft. Wel proberen we te werken volgens een stappenplan, die ons helpt om dit op-maat-gemaakte marketingplan voor jou te realiseren. Dit stappenplan ziet er als volgt uit.

stap 1

Kennismaking

Voordat we van wal steken, vinden we het belangrijk om elkaar te leren kennen. Dit doen we onder het genot van een goede kop koffie! In een gesprek vertellen wij wie we zijn en leggen we uit hoe onze handelswijze er zoal uit ziet. Ook hopen we dat jij jezelf verder kunt introduceren: wie ben je en wat zijn je doelstellingen? Zo weten we allebei met wie we te maken hebben, en zijn de eerste stappen in een intensieve samenwerking genomen.

stap 2

Analyse & Onderzoek

Nu we weten wie je bent, is het tijd om de eerste stappen richting jouw doelstellingen te maken. Dit doen we niet door direct blindelings aan de slag te gaan: wij vinden het belangrijk om jouw resultaten te baseren op een onderzoek. We kijken eerst naar jouw huidige situatie en richten een kritische blik op jouw gestelde doelstellingen. Zodra we het hierover eens zijn, doen we onderzoek naar jouw concurrentie en je doelgroep, zodat we hierop een strategie kunnen baseren. Door dit te doen, weten we waar onze successen vandaan komen, maar creëren we ook de basis van een flexibele houding: gaat er iets mis, dan weten we gelijk wat te doen!

stap 3

Uitvoering

Je strategie staat: tijd om deze uit te gaan voeren! Traffic Today bestaat uit een groot team met veel verschillende marketeers: zo is er altijd wel iemand wiens handen jeuken om met jou aan de slag te gaan. Of jij je nu gaat richten op content optimalisatie, op het bouwen van een goed linkprofiel of op een combinatie van SEO met diensten zoals SEA of E-mailmarketing: wij zorgen voor de juiste uitvoering hiervan.

stap 4

Monitoring

Jouw SEO-campagne is live! Mooi, maar dit betekent niet dat we klaar zijn met ons werk. De laatste stap is ons stappenplan is namelijk monitoring: nadat we jouw campagne live hebben gegooid, houden we de resultaten hiervan nauwlettend in de gaten. Zo gebruiken we tools zoals Keyword.com om te kijken welke SEO-posities jouw webpagina’s innemen. Is dit niet het gewenste resultaat? Dan springen we hier zo snel mogelijk op in! Zien we wel de gewenste groei? Dan nemen we dit mee naar de volgende stappen in jouw online groei!

De cijfers van

SEO Optimalisatie

procent
van de Nederlanders gebruikt Google
procent
klikt op resultaat 1, 2 of 3
miljard
dagelijkse zoekopdrachten werelwijd
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.