SEO Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO Optimalisatie, zorg je ervoor dat je website hoger rankt in Google. Dit gaat puur om het organische deel binnen Google. Zoekmachine optimalisatie is een wisselwerking van de juiste content, linkbuilding en het optimaliseren van de websitetechniek. Met de juiste SEO strategie creëer je online meer bereik, wat weer zorgt voor hogere bezoekersaantallen en een grotere naamsbekendheid. Google maakt gebruik van een bepaald algoritme om waarden toe te kennen aan websites. Er zijn meer dan 200 factoren die hierin meespelen. Traffic Today houdt constant alle ontwikkelingen in de gaten op gebied van SEO en Google en we weten daarom als geen ander hoe je het beste SEO kunt inzetten.

Het belang van SEO Optimalisatie

Traffic Today helpt je graag om hoger te komen in Google. Via de juiste SEO Optimalisatie kun je hoger terechtkomen in de niet betaalbare resultaten van Google. Dit heeft verschillende voordelen. Allereerst vind iemand je website sneller als je website hoog in Google rankt. Dit leidt weer tot hogere bezoekersaantallen, wat er weer voor zorgt dat jouw bedrijf meer aanvragen binnenkrijgt of meer producten verkoopt. Tevens krijg je een grotere naamsbekendheid en doordat de website gebruiksvriendelijker is, wordt er eerder contact opgenomen. Kortom: SEO Optimalisatie kan flink veel voor jouw bedrijf opleveren. Het is daarom niet zo gek dat search engine optimalisatie een belangrijk onderdeel is binnen de online marketing.

Van linkbuilding tot conversie-optimalisatie

Traffic Today houdt zich bezig met verschillende aspecten van SEO Optimalisatie. Denk bijvoorbeeld aan technical SEO, content, linkbuilding, local SEO, social media en conversie-optimalisatie. Al deze onderdelen zorgen ervoor dat jouw website uiteindelijk hoog rankt in Google en dat is toch je uiteindelijke doel?

  • Technical SEO

Eén van de belangrijkste onderdelen van SEO is dat jouw website op technisch gebied goed in elkaar steekt. Daarbij zijn er diverse elementen waar we naar kijken. Zo letten we bijvoorbeeld goed of de URL’s leesbaar zijn, wat de laadtijd is van jouw website, of de paginatitels en meta-descriptions voldoen aan de SEO richtlijnen en ga zo maar verder. Onze technische specialisten checken de gehele website en optimaliseren deze waar nodig.

  • Content optimalisatie

Ook de content op jouw SEO website is van groot belang voor de vindbaarheid in de zoekmachines. Onze contentspecialisten bekijken op welke zoekwoorden er nog winst behaald kan worden. De huidige content wordt geanalyseerd en eventueel geoptimaliseerd. Staat er nog geen of weinig content op de website? Dan gaan onze specialisten aan de slag met het creëren van nieuwe content.

Vraag hier jouw gratis online marketing audit aan!

Nu aanvragen

 

  • Linkbuilding

Een ander onderdeel wat invloed heeft op de SEO ranking in de zoekresultaten is het hebben van een goed linkprofiel. Middels een passende linkbuilding strategie gaan onze specialisten aan de slag om een linkprofiel te creëren wat wordt gewaardeerd door Google.

  • Local SEO

Ook local SEO kan bijdragen aan de vindbaarheid van jouw website. Er gaan steeds meer mensen online op zoek naar een bedrijf in de buurt. Onze marketeers kennen alle ins en outs om lokaal onder de aandacht te komen, waardoor je meer bekendheid in jouw regio krijgt.

  • Social media

Ook social media heeft invloed op de SEO. Via social media kanalen kun je jouw webpagina meer in de kijker zetten en dat kan zeker goed zijn voor de zoekresultaten. Wij zijn het SEO bureau dat je graag helpt het optimaliseren van jouw Facebook, LinkedIn of Instagram+ pagina zodat er zo meer mensen bekend worden met jouw bedrijf en je meer websitebezoekers trekt.

  • Conversie optimalisatie

Ook al komen er nog zoveel bezoekers naar jouw website; er is natuurlijk wel een reden waarom je wilt dat er mensen jouw website vinden. Heb je een webshop? Dan wil je dat mensen jouw producten kopen. Dit kan alleen als je een goed ingestoken SEO webshop hebt. Bied je een dienst aan? Dan is het voor jou belangrijk dat mensen contact met jou opnemen om gebruik te maken van jouw dienst. Middels conversie-optimalisatie realiseren we dat jouw websitebezoekers ook daadwerkelijk de gewenst actie uitvoeren.

Je doel is bereikt: en nu?

Als je eenmaal die toppositie hebt behaald in de zoekresultaten dan moet je niet denken dat het werk erop zit. Het is namelijk van groot belang om de positie te behouden, want alleen zo haal je het maximale uit je SEO Optimalisatie. Dit vergt echter wel de nodige kennis. SEO is een doorlopend proces en geen eenmalige poging tot een hoge SEO ranking. Zoekmachines wijzigen continu de regels van indexatie en het algoritme en het is belangrijk om hierop in te haken om zo tot het gewenste resultaat te komen. Onze specialisten houden de laatste SEO ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en weten dan ook precies hoe ze hierop moeten inspelen. Wij zorgen ervoor dat jouw website SEO proof blijft, zodat jij je zelf kunt bezighouden met andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf. Wij gaan graag voor jouw website aan de slag en verrassen de zoekmachines met de nodige aanpassingen, waardoor jouw website geoptimaliseerd blijft.

 

Een online succes door SEO

Als je op een juiste manier SEO inzet dan kan jouw website een online succes worden. Weet je niet goed waar je moet beginnen of heb je simpelweg geen tijd om jouw website te optimaliseren op het gebied van SEO? Trek dan gerust bij ons aan de bel. Traffic Today is de SEO specialist en dankzij onze SEO-tekstschrijvers, linkbuilders en online marketeers kunnen wij een steentje bijdragen aan het online succes van jouw website.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.