Digital Tournament Cup

📆 3 mei 2024 | ⏰ 16:00 – 23:00 uur | 📍Erve Asito, Almelo

Op vrijdag 3 mei 2024 vindt de eerste editie van de Digital Tournament Cup plaats. Tijdens dit voetbaltoernooi strijden tien digital marketing agencies in het Erve Asito met elkaar om de Digital Tournament Cup. Op deze pagina vinden jullie alle belangrijke informatie over het toernooi.

Toernooischema & -regels

Tijdens de Digital Tournament Cup maken we gebruik van de tool Tournify. Via deze tool zie je het wedstrijdschema inclusief speeltijden. Ook houden we op 3 mei hier de standen bij. Zo zie je dus gelijk hoe jouw team het doet. Bekijk hier de speciaal ingerichte Tournify-pagina voor de Digital Tournament Cup.

Voor de toernooiregels verwijzen we je graag door naar dit document: Spelregels DTC. Lees deze even door, voordat je deelneemt aan het toernooi.

Alles wat jij moet weten!

Kan ik komen kijken als toeschouwer?

Zeker, je bent van harte welkom! Het stadion heeft plek voor maximaal 12.080 supporters, dus er is vast wel een stoeltje vrij. Daarnaast is de entree helemaal gratis. Daarentegen verwachten we wel dat je jouw favoriete speler/team zo goed mogelijk toejuicht!

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan bij de hoofdingang van het Erve Asito stadion. Is deze vol? Parkeer jouw auto dan aan de nabijgelegen meubelboulevard. Er is plek voor iedereen!

Kan er eten en drinken gehaald worden?

Ja, dat kan! De Almelounge in het stadion is vanaf 16:00 uur tot 23:00 geopend voor eten en drinken. Consumpties kunnen met de verkregen munten van de organisatie of met pin betaald worden.

Hoelang duurt een wedstrijd?

De speelduur van een poulefase wedstrijd is 15 minuten. De speelduur van de halve finale en finale wedstrijden is 20 minuten.

Hoe kan ik de uitslagen en standen bekijken?

Via Tournify kun je live de uitslagen en standen bekijken. Zo zie je als eerste of jullie het al tot de halve finale of finale hebben geschopt.

Waar kan ik het speelschema vinden?

Ook het speelschema kun je eenvoudig hier via Tournify vinden. Je weet precies tegen wie je speelt, hoe laat de wedstrijd begint en wie de scheidsrechter is. Is dat op de één of andere manier toch niet duidelijk? Dan zal onze huisomroeper Remco jou van de juiste informatie voorzien.

Waar kan ik omkleden/douchen?

De buren van Oranje Nassau hebben vier kleedkamers beschikbaar gesteld om je om te kunnen kleden. Deze bevinden zich op loopafstand van het stadion van Heracles. Kleedkamers 1 t/m 3 zijn te gebruiken voor de heren, kleedkamer 4 is te gebruiken voor de vrouwen. Via de Tournify tool zie je in welke kleedkamer jouw team is ingedeeld.

Hoe laat is de prijsuitreiking?

De prijsuitreiking vindt direct plaats na de finalewedstrijd. Deze zal rond de klok van 21:00 uur afgelopen zijn. Na die tijd blijft de Almelounge open tot 23:00 uur om te genieten van een lekkere borrel.

Sfeerimpressie

Waar op 3 mei tien agencies strijden om de Digital Tournament Cup, hebben twee teams elkaar al vaker op de Almelose grasmat getroffen. Tijdens de befaamde Digital Derby speelden Adwise en Traffic Today om de winst. Zowel voor spelers als toeschouwers was dit een avondje voor in de boeken. Kon je er niet bij zijn? Gelukkig hebben we de beelden nog. Zie je gelijk wat je ongeveer kan verwachten op 3 mei.