Behaal je doelstellingen met

Online marketing Nederland

Wil jij met je bedrijf meer zichtbaarheid genereren in Nederland?

Dan kan je online marketing in Nederland niet uitblijven! Tegenwoordig speelt alles zich online af: zo liggen er ook talloze kansen voor jouw als bedrijf. Met een marketing agency als Traffic Today kies jij voor een juiste uitvoering van deze online marketing in Nederland. Wij zijn hier al jaren in actief en zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Online marketing in Nederland is maatwerk. Elk bedrijf is anders en kent een eigen aanpak. Daarom maken we altijd een op maat gemaakt plan. Dit plan is het uitgangspunt van de campagne. Natuurlijk evalueren we periodiek of het plan nog aansluit op de ontwikkelingen in de markt.

Vraag het Steven Onze Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Violet)
OnlineMarketing_Nederland

Waarom online marketing Nederland?

Als je als bedrijf gevestigd bent in Nederland, ligt het enorm voor de hand om je ook hierop te richten. Je bent bekend met de Nederlandse cultuur en weet al enigszins wat werkt en wat niet. Dit is namelijk al terug te halen uit je eigen online gedrag. Daarnaast is het belangrijk om te realiseren dat je als Nederlands bedrijf automatisch ook de concurrentie aan gaat met andere Nederlandse bedrijven. Om je te onderscheiden, is het belangrijk dat jouw online marketing voor Nederland ook sterk is.

Dit betekent natuurlijk niet dat jouw marketingwerkzaamheden voor andere landen minder belangrijk zijn. Als bedrijf wil je groeien: een oversteek naar het buitenland kan daar goed bij helpen. Toch adviseren we elk bedrijf om eerst de zaken op orde te krijgen in eigen land. Zo creëer je een springplank voor een buitenlandse stap! Je online marketing in Nederland kan dus worden gezien als de basis van jouw successen voor vervolgstappen. Deze helpen we je graag te leggen!

Wat is jouw potentieel?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wil jij je doelstellingen binnenlands bereiken?

Met een sterke online marketing in Nederland zorg je hiervoor! Hiervoor heb je een goede strategie nodig met een strakke uitvoering - twee dingen die Traffic Today graag voor je realiseert. Dit alles doen we met jouw bedrijfsfilosofie in ons achterhoofd, waardoor je jouw doelstellingen op een manier behaalt die écht bij jou past! Vul het contactformulier in en kom erachter wat dit voor jou betekent.

De voordelen van

Online marketing Nederland

 • Begin van jouw succes
 • Je bent door je eigen gedrag al bekend met deze markt
 • Bereik een grote en relevante doelgroep
 • Past binnen elke marketing doelstelling
 • Je presenteert je bedrijf op unieke wijze
 • Ontvang bij Traffic Today een op-maat-gemaakte strategie

Traffic Today: jouw online marketing bureau Nederland

Wil jij weten waarom wij onszelf het beste online marketing bureau van Nederland noemen? Neem eens een kijkje naar onze propositievideo! Hierin maak je kennis met Traffic Today: een online marketing bureau in Nederland dat zichzelf graag partner van jouw bedrijf maakt!

Samen te werk gaan richting mooie resultaten? Kom in contact! We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Op-maat-gemaakte online marketing strategie voor Nederland

Wanneer je het partnerschap met Traffic Today aangaat, doen we ons best om een perfect op-maat-gemaakte strategie voor je te realiseren. Hierbij houden we rekening met van alles: je doelstellingen staan voorop, maar om daar een kritische blik op te werpen, kijken we ook naar je marktpositie, het gedrag van je concurrenten en jouw huidige marketingwerkzaamheden. Dit alles maakt een op-maat-gemaakte strategie, maar die wordt wel gevormd in een vast stappenplan. Deze ziet er als volgt uit!

stap 1

Kennismaking

We gaan graag een intensieve samenvatting met je aan. Om dit te laten lukken, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hierin stellen wij onszelf voor en maak je voor het eerst kennis met onze bedrijfsfilosofie, waarna we hopen dat jij je op dezelfde manier aan ons voorstelt. Zo weten we jouw visie en doelstellingen en kunnen we gericht, volgens jouw visie, aan het werk gaan!

stap 2

Onderzoek

Nu we weten waar je naartoe wil, is het tijd om te kijken waar je momenteel staat. We doen een marktonderzoek, een concurrentieanalyse en kijken naar jouw huidige werkzaamheden. Dit doen we om een 0-meting te creëren, maar ook om te kijken of jouw doelstellingen passen bij wat je zou moeten doen. We geven advies en schrijven een strategie die past bij de uitkomsten van de onderzoeken.

stap 3

Aan de slag!

We weten wie je bent, wat je wil en we weten hoe we dit gaan doen. Let’s go! Traffic Today heeft een breed team aan verschillende marketeers. Zo werken we met SEO-marketeers, maar hebben we ook specialisten voor je content, je social ads en alle andere mogelijke diensten. Garantie voor een correcte uitvoering van je strategie dus!

stap 4

Monitoring

Zodra onze marketeers klaar zijn met de uitvoering van je strategie, gaan ze niet stilzitten. In plaats daarvan stellen we ons actief op: we houden je resultaten constant in de gaten en kijken naar mogelijkheden om nog verder te groeien. Gaat er iets niet zoals gepland, dan zitten we er bovenop en voeren we aanpassingen door.

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Klaar om Nederland te veroveren?

Zij maken het mogelijk!

Steven Lubbers

Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Violet)

Dion Nanoha

Digital Marketeer | Business Lead (Team Geel)

Kerim Aksit

Digital Marketeer

Eva Hento

Content Marketeer | Head of Content

Niek van Pijkeren

Digital & Advertising Marketeer | Business Lead (Team Geel)

Deze diensten zetten we in!

Er zijn meerdere diensten die we in kunnen zetten voor een succesvolle internet marketing in Nederland. Met de standaarddiensten zoals SEO, SEA en linkbuilding ben je vast al bekend, dus laten we je eens introduceren aan een paar diensten waar je misschien niet direct aan gedacht had!

 • Influencer marketing: via social media is het niet altijd even makkelijk om een publiek te bereiken. Tenminste, niet als je dit niet laat doen. Met influencer marketing in Nederland bereik je een nieuw publiek, door een bekende Nederlander over jouw bedrijf, product of dienst te laten praten. Uiteraard betaal je de influencer hiervoor, wat kan door gratis gebruik van je dienst of door simpelweg een bepaald bedrag.
 • Guerrilla marketing: met guerrilla marketing doe je iets onverwachts en vertrouw je op mond-tot-mond reclame. Dit kan zowel online als offline: creëer een gave, onverwachte visual, waarin je een subtiele link naar je bedrijf verwerkt, waardoor mensen jouw reclame delen, zonder het zelf door te hebben.
 • Pinterest Adverteren: social media is erg effectief, maar het is in veel gevallen nog wel erg duidelijk wanneer iets een advertentie is. Tenminste, dat is zo op de meeste social media, maar niet op Pinterest! Wanneer jij zorgt voor mooie foto’s, gaan je advertenties compleet onopvallend op in de feed van je doelgroep. Wanneer je Pin gedeeld wordt, verdwijnt zelfs het label van een advertentie. Gratis promotie dus, mits je het juist aanpakt.
 • Affiliate marketing: in de zakenwereld is een netwerk alles. Dat wordt maar wat goed bewezen door deze marketingvorm, die gebaseerd is op een sterk netwerk. Jij deelt waardevolle links naar een website van iemand in jouw affiliate netwerk en zij doen hetzelfde. Hierdoor wordt je website besproken en zal Google deze beter plaatsen in diens zoekresultaten.

Ervaar Digital. Growth. Together.

Ben jij klaar om je doelstellingen om te zetten in resultaten? Oftewel, ben jij klaar om Traffic Today jouw internet marketing bureau voor Nederland te maken? Het is aan jou om de eerste stap te maken; wij staan voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op en ervaar de Digital. Growth. Together. die door onze aderen stroomt zo snel mogelijk!

cta-employee-particles
Steven staat voor je klaar!
Klaar om Nederland te veroveren?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.