Blog - 11 juni 2019

Meer volgers op je LinkedIn bedrijfspagina

Geschreven doorRoy Onze ervaren Senior Digital Marketeer | Business Lead (Team Rood)

Wil je jouw LinkedIn bedrijfspagina extra onder de aandacht brengen? Dat kan dankzij een nieuwe feature van LinkedIn. Het is sinds kort namelijk mogelijk om je eigen connecties uit te nodigen om jouw bedrijfspagina te volgen.

Voordelen van deze feature

Op Facebook bestaat deze functie al enige tijd en sinds kort heeft LinkedIn deze functie dus ook uitgerold. Erg handig, als je het ons vraag want door het uitnodigen van connecties krijg je meer volgers voor jouw bedrijfspagina wat weer zorgt voor een groter bereik. Heb je een bedrijfspagina met meerdere beheerders? Elke beheerder kan zijn connecties uitnodigen. Spoor dus al jouw collega beheerders aan om connecties uit te nodigen.

Hoe nodig je jouw connecties uit?

Het uitnodigen is heel eenvoudig. Ga naar je bedrijfspagina en klik rechts bovenin op ‘tools voor beheerders’. Hierna verschijnt er een overzicht met diverse mogelijkheden. Klik op ‘connecties uitnodigen’ en nodig de connecties uit die je graag wilt uitnodigen. Je kunt een connectie één keer kunt uitnodigen om jouw pagina te volgen. Let erop dat de nieuwe functie nog niet beschikbaar is voor elke gebruiker. Probeer het dus zeker zelf eens uit of jij jouw connecties kunt uitnodigen.

Linkedin

Aan de slag!

Tijd om dus te kijken of je al gebruik kunt maken van deze nieuwe LinkedIn functie. Heb je hier hulp bij nodig of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op het gebied van LinkedIn Adverteren.

cta-employee-particles
call-to-action
Roy staat voor je klaar!
Meer weten?

Zo ga jij scoren tijdens het WK vrouwenvoetbal

Vorige blog

Nieuwe website? Vergeet dit niet!

Volgende blog
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactformulier

Vul de onderstaande gegevens in én wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.