Investeer in de toekomst met

Automation

Laat processen automatisch plaatsvinden met automation!

Wist je dat veel werkprocessen regelmatig plaatsvinden? Er is een patroon in aan te leren! Dit betekent niet alleen dat het voor jou steeds hetzelfde is, maar ook dat je dit kunt vervangen door automation. Aan de hand van automation leert een AI zichzelf de werkpatronen aan, waarna deze door deze AI uitgevoerd kunnen worden. Dé oplossing voor veel marketingvraagstukken.

Benieuwd wat automation voor jou kan betekenen? Kom erachter met Traffic Today!

Vraag het Sander Onze Commercieel Directeur | Digital Strategist & Business Lead (Team Geel)

Wat is automation?

Bij automation draait het dus zoals gezegd om het automatiseren van processen. Met deze tactiek warm je prospects op door gepersonaliseerde en bruikbare content te sturen. Het doel is om een prospect te converteren tot klant. Om automation effectief in te zetten is het van belang om het gedrag van je prospects te volgen. Doorgaan gebeurt dit met tracking-scripts op een website en tracking-pixels in e-mails die verzonden worden. Elke automation tool beschikt over een bepaalde script die ervoor zorgt dat je de bezoeker kunt koppelen aan een contactpersoon op je e-maillijst. Nu je weet hoe de prospect gebruik maakt van je website, kun je hierop inspelen.

Gratis SEO scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Begin met automation!

Ben je benieuwd hoe automation kan worden ingezet binnen jouw website en andere diensten? De specialisten van Traffic Today weten precies hoe ze hun kennis en ervaring inzetten om jouw geautomatiseerd te laten werken. Kom in contact, zodat we ons eerste kennismakingsgesprek in kunnen plannen!

De voordelen van automation

 • Automatiseer jouw terugkerende marketing processen
 • Bepaalde werkzaamheden automatiseren voor relevante content voor jouw websitegebruiker
 • Via meerdere kanalen op het juiste moment jouw doelgroep bereiken
 • Het rendement van de website verbeterd
 • Met relevante gegevens de campagne effectief inzetten
 • Mogelijkheid tot het aanmaken van een funnel
cta-employee-particles
Sander staat voor je klaar!
Wil je ook tijd en kosten besparen?

Sander vertelt je er graag meer over!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kan automation ingezet worden?

Zet je automation op de juiste manier in, dan is het is een zeer krachtige tool die een bijdrage kan leveren aan de winstgevendheid van je campagne. Door automation toe te passen creëer je een database met relevante gegevens die je effectief kunt gebruiken voor je marketing doelstellingen.

Daarnaast kan je met automation gehele werkprocessen automatiseren. Automation gaat namelijk niet alleen over een analyse van je klanten, maar ook over het herkennen van algemene patronen. Plaats jij eens in de zo veel tijd een post op je socials, dan kun je dat ook laten automatiseren, wat betekent dat je alleen nog maar de invulling hoeft te doen en niet meer de uitvoering.

Automation binnen marketingdiensten

Als marketingbureau zijn wij met name gespecialiseerd in automation binnen marketing diensten. We geven je graag een paar voorbeelden van diensten die we voor je kunnen uitvoeren:

 • Marketing automation: zorg voor een klantvriendelijke ervaring door je automation te laten filteren voor je websitebezoekers. Gebaseerd op hun eerdere internetgedrag, of gedrag specifiek op jouw website, laat je enkel nog zien wat relevant voor hen is.
 • E-mail marketing automation: maak jij gebruik van e-mailmarketing, dan spreken we ook over een proces waar automatisering makkelijk plaats kan vinden. Jij regelt een formatmail, de rest wordt geautomatiseerd gekozen en verstuurd. Hierbij kun je denken aan herhaalaankoop herinneringen, maar ook speciale acties gebaseerd op de interesses van je klanten.
 • Zoekmachine adverteren: bij adverteren komt meer kijken dan alleen een goede advertentie, ook de biedstrategie vereist enige aandacht. Met automation stel je een maximum budget in, waarna je een AI je biedingen voor je laat doen. Zo adverteer je snel, scherp en voordelig!

Artificial intelligence vs automation

Een term die je veel zal horen wanneer je te maken krijgt met automation, is artificial intelligence. Je kunt tegenwoordig sowieso niet meer om deze term heen: met artificial intelligence opent er een nieuwe wereld vol mogelijkheden, die jij als bedrijf als geen ander wil benutten. Automation is hier een voorbeeld van: deze dienst maakt gebruik van artificial intelligence om patronen te herkennen. De “vs” in dit vraagstuk is dus niet helemaal eerlijk, omdat beide elkaar heel goed kunnen gebruiken. Er is dus ook niet één dienst waar je beter in kunt investeren, aangezien beide diensten niet geheel hetzelfde aanbieden. Daarnaast is artificial intelligence in directe diensten (denk ChatGPT) ook nog vooral geschikt als inspiratiemiddel i.p.v. als uitvoerende kracht.

cta-employee-particles
Sander staat voor je klaar!
Wil je ook tijd en kosten besparen?

Sander vertelt je er graag meer over!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Automation met Traffic Today

Ben jij op zoek naar een specialist die jou verder op gang kan helpen op het gebied van automation? Met Traffic Today ontvang je precies dit! Ons enthousiaste team weet als geen ander hoe automation slim en tactisch ingezet kan worden, waardoor jij niet alleen werk bespaart, maar hier ook nog eens mooie resultaten mee boekt. We verwerven automation in een strategisch plan, waarin jouw doelstellingen centraal staan. Daarnaast werken we altijd vanuit jouw visie. Om dit te bewerkstelligen, leren we je eerst goed kennen. Kom snel een langs voor een kopje koffie, zodat we samen een stappenplan uit kunnen leggen!

cta-employee-particles
Sander staat voor je klaar!
Wil je ook tijd en kosten besparen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.