Google Premier Partner

Traffic Today: jouw Google Premier Partner

Traffic Today is een trotse Google Premier Partner. Als ervaren expert in Google Ads bieden wij een unieke meerwaarde aan onze klanten. Met onze partnerstatus brengen we jouw online aanwezigheid naar hoogtes die je nog niet gewend bent en daarnaast zorgen we voor maximale resultaat. Ontdek hoe onze samenwerking als Google Premier Partner jouw bedrijf kan laten groeien!

Wat houdt het Google partnerprogramma in?

Het Google partnerprogramma is een prestigieus programma van Google. Als Google Premier Partner hebben we bewezen dat we voldoen aan de hoge standaarden van Google op het gebied van prestaties, klanttevredenheid en kwalificaties. Als onderdeel van het partnerprogramma hebben we toegang tot exclusieve voordelen van Google. Dit stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn. We hebben de mogelijkheid om rechtstreeks samen te werken met Google-experts en deel te nemen aan trainingen en events. Zo zitten we dicht op het vuur en blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche waar we elke dag ons bed voor uitkomen. Bijsturing verlenen wordt zo een stuk gemakkelijker.

Het programma stelt ons ook in staat om te netwerken met andere toonaangevende agencies en professionals in de branche, waardoor we waardevolle inzichten en best practices met elkaar kunnen uitwisselen op partnerevents.

Door te kiezen voor een Google Premier Partner zoals Traffic Today, ben je verzekerd van een hoog niveau van deskundigheid en service. We hebben bewezen dat we voldoen aan de strenge normen van Google en we zijn vastberaden om voortdurend te innoveren en te excelleren in ons vakgebied.

Hoe word je een Google Premier Partner?

We zien de Google Premier Partner-status als de kers op de taart van hard werken. Het vereist simpelweg grondige kennis van het advertentieplatform (Google Ads) en het vermogen om goede resultaten te verwezenlijken voor de klanten die we aan boord hebben.

Om een Google Premier Partner te worden, moeten agencies zoals Traffic Today voldoen aan bepaalde criteria. Dit omvat het behalen van de vereiste certificeringen voor Google Ads, het bereiken van een bepaald advertentiebudget en het tonen van een consistent hoog niveau van prestaties en klanttevredenheid. Google beoordeelt ook de algehele bedrijfsprestaties en de naleving van de advertentiebeleidsrichtlijnen.

Bij Traffic Today hebben we hard gewerkt om aan al deze criteria te voldoen en onze status als Google Premier Partner te verdienen én te behouden. We leiden young professionals op tot volwaarde advertising marketeers en stoppen veel tijd in kennisdeling. Diepgaande kennis is op die manier breed aanwezig in de organisatie.

Google Partner Badge: erkenning van kwaliteit

Als Google Premier Partner dragen we  de Google Partner Badge met trots op onze website. De Google Partner Badge is een symbool van erkenning en kwaliteit. Deze badge is een zichtbaar bewijs van onze expertise en betrouwbaarheid in het beheren van Google Ads-campagnes en mag alleen vertoond worden op de site als er voldaan wordt aan de criteria.

Het Google-partnerprogramma kent verschillende badges toe aan agencies, afhankelijk van hun prestaties en expertise. Je start als lid, kan doorgroeien tot partner en eindigt als Google Premier Partner.

Vernieuwende productbèta’s, consumenteninzichten, kwartaaluitdagingen en unieke accountsupport is zo voorbehouden aan ons als Google Premier Partner. Doe er je voordeel mee!

Jouw voordelen

Als klant van Traffic Today profiteer je van diverse voordelen die voortvloeien uit onze status als Google Premier Partner:

  1. Toegang tot de nieuwste tools en functies: Als Google Premier Partner hebben we vroegtijdige toegang tot nieuwe functies en hulpmiddelen binnen Google Ads. Dit stelt ons in staat om jouw advertentiecampagnes te optimaliseren met behulp van de nieuwste technologieën en strategieën.
  2. Diepgaande expertise: Ons team van gecertificeerde specialisten beschikt over uitgebreide kennis van Google Ads. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en best practices in de branche. Met Traffic Today profiteer je van deze diepgaande expertise, waardoor je advertentiecampagnes effectiever en succesvoller worden.
  3. Verbeterde prestaties: Als Google Premier Partner streven we naar het beste rendement van jouw advertenties. We optimaliseren jouw campagnes op basis van data en analyses, waardoor je betere resultaten behaalt, zoals hogere klikfrequenties, meer conversies en een betere ROI.
  4. Indirecte ondersteuning van Google: Als klant van Traffic Today krijg je toegang tot indirecte ondersteuning van Google. We werken nauw samen met het Google-ondersteuningsteam om eventuele vragen, problemen of technische uitdagingen snel en efficiënt op te lossen.
  5. Exclusieve toegang tot evenementen: Als Google Premier Partner krijgen we exclusieve uitnodigingen voor evenementen zoals Google Marketing Live en de YouTube Works Awards. Dit stelt ons in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, strategieën en inzichten, en deze kennis direct toe te passen in jouw campagnes.

Kies voor Traffic Today als jouw marketing agency en profiteer van de voordelen die onze Google Premier Partner-status met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw online zichtbaarheid te vergroten en je bedrijf te laten groeien met behulp van effectieve Google Ads-campagnes.