page-top-left-particles
page-top-right-particles

Versla je concurrenten met onze

SEO scan

Nog 6 plekken vrij deze week

Wil jij aan de hand van een hoge positie in Google meer websitebezoekers, leads en nieuwe klanten? Vraag geheel vrijblijvend een gratis SEO scan aan. Dan laten wij jouw kansen zien.

De SEO check geeft je
inzicht in:

 • Hoe je huidige website scoort in Google
 • Hoe je potentiële klanten zoeken in Google
 • Hoe je jouw concurrenten kan verslaan
 • Hoe je meer bezoekers, aanvragen en conversies genereert
 • Technische SEO, on-page, content, zoekwoorden en linkprofiel

Groet,
Steven Lubbers – Directeur Traffic Today

SEO scan aanvragen

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?
 • Waar kunnen we je bereiken?

Waarom de SEO Scan voor mijn website?

Een website kan gezien worden als het online visitekaartje van je bedrijf. Het is dan ook enorm belangrijk dat jij deze goed bijhoudt. Met de SEO Scan voor jouw website, zorgen wij voor de perfecte optimalisatie van je website, aan de hand van de factoren die Google meeneemt om jouw positie in hun zoekresultaten te bepalen. De SEO Scan geeft inzichten in hoe goed jij momenteel presteert, maar geeft ook aan waar er voor jou verbeterpunten liggen. Vele bedrijven gingen je voor door onze website SEO Scan aan te vragen, met mooie resultaten. Ook benieuwd? Vraag de SEO Scan aan!

De campagne loopt eigenlijk vanaf begin af aan goed. We krijgen veel tips over wat er wel of niet op de website moet komen, dus technisch en op het gebied van marketing.

Een professionele club die geen onhaalbare gouden bergen belooft, maar gewoon goede resultaten boekt.

Vertrouwen is belangrijk en dat zit bij Traffic Today goed.

Traffic Today is een Full service online marketing partij waar we naar tevredenheid zaken mee doen. Ze informeren de klant over de nieuwste trends & ontwikkelingen.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderdelen van onze SEO check

Het proces van SEO is een gigantisch proces met veel verschillende invloedrijke factoren. Wanneer we je SEO check uitvoeren, zorgen we er dan ook voor dat je website op veel verschillende gebieden gecontroleerd wordt. Deze check bestaat onder andere uit de volgende onderdelen:

 • Content: je content speelt een grote rol in jouw positie in Google. Gebruik jij de juiste zoekwoorden en sluit jouw content in het algemeen aan op de wens van je doelgroep? Door een contentanalyse weet jij beter wat je doelgroep wil zien en hoe je hier het best op inspringt.
 • Je linkprofiel: Google hecht veel waarde aan de kwaliteit van de links op jouw website. In onze SEO Scan nemen we je linkprofiel onder de loep, om te zien hoe sterk jouw profiel is.
 • Technisch: met onze technische SEO scan zorgen we ervoor dat we niet alleen kijken naar de zichtbare SEO-elementen van je website, maar ook naar de technische. Hierbij kun je denken aan de laadsnelheid van je website, juiste index-pagina’s en het voorkomen van foutmeldingen.

 

Hoe doen jullie de SEO controle?

De SEO controle wordt uitgevoerd door één van onze SEO Marketeers. Afhankelijk van jouw wensen zal onze marketeer bepalen welke tools het beste gebruikt kunnen worden voor jouw persoonlijke SEO scan. De ene tool leent zich nu eenmaal beter voor een bepaald doel dan een andere tool. Voorbeelden van tools die we inzetten bij jouw SEO controle zijn:

  1. Ahrefs: met Ahrefs controleren we onder andere de posities van je huidige URL’s en hoe de fluctueringen in posities eruit hebben gezien in de afgelopen periode. Bovendien kunnen we zien hoe jouw organische verkeer eruit heeft gezien in een bepaalde periode.
  2. Semrush: Semrush zetten we bij de SEO scan in om te kijken in hoeverre er een content gap waarneembaar is tussen jou en je concurrenten. Zo bieden we je inzicht in de onderwerpen waar je online ‘rivalen’ al wel op gevonden worden en jij niet.
  3. Screaming Frog: Screaming Frog helpt ons om bij het maken van een overzicht van al jouw URL’s. Zo zien we onder andere 404 pagina’s. Dit zijn pagina’s die een error bevatten, waardoor ze offline gehaald dienen te worden of voorzien moeten worden van een redirect.
  4. Moz: Moz helpt ons onder andere om jouw linkprofiel in kaart te brengen. Zo weten we welke SEO pagina’s genoeg verwijzende domeinen hebben en welke focusproducten nog wat aandacht nodig hebben.

Technische SEO Scan met Traffic Today

Ben jij geïnteresseerd in onze Google SEO Scan? Vraag deze dan direct aan via het formulier op deze pagina! Als jij er later eventueel voor kiest om Traffic Today jouw specialist op het gebied van SEO te maken, kies je voor een intensieve samenwerking waarin jij als klant centraal staat. Deze SEO Scan kan het begin zijn van deze samenwerking! Wil jij deze samenwerking direct aan gaan? Get in touch! Eén van onze marketeers staat klaar om de mogelijkheden met je te bespreken.

Onze online SEO Scan in 4 stappen

Onze gratis online SEO Scan is gemakkelijk aan te vragen via onze website. Zodra je deze stap hebt genomen, wordt de SEO Scan in de volgende vier stappen verwerkt.

stap 1

SEO scan aanvragen

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je benieuwd bent hoe je website scoort in Google. Nadat jij je hierboven je gegevens hebt ingevuld, komt je aanvraag terecht bij één van onze marketeers. Deze marketeer neemt contact met je op om zo duidelijk mogelijk te maken wat je precies wilt. Zodra dit duidelijk is, voeren we de SEO scan uit.

stap 2

Uitvoering van de SEO Scan online

Nu jouw doelstellingen duidelijk in kaart gebracht zijn, is het tijd voor de uitvoering van de gratis SEO scan online. Hiervoor gebruiken we verschillende slimme tools, die gezamenlijk jouw website scoren op precies de onderdelen die belangrijk zijn voor jou om te weten. Onze marketeers hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van deze scan; de uitvoering zal dus met perfecte precisie gebeuren.

stap 3

Uitgebreide SEO analyse

De scan is uitgevoerd! We hebben de resultaten: het enige wat nu nog gedaan moet worden voordat we dat met jou kunnen delen, is het overzichtelijk maken in de vorm van een PDF-bestand. Zodra dit gedaan is, mailen we jou de resultaten en nodigen we je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek, op basis van de vergaarde gegevens.

stap 4

Vrijblijvende afspraak na onze SEO quickscan

Nu je de resultaten van de SEO quickscan binnen hebt, weet je precies wat er moet gebeuren om jouw positie in de zoekresultaten te verbeteren, toch? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin wij nader toelichten hoe jij aan je score komt in de SEO quickscan en hoe je deze verbeteren kunt. Uit dit gesprek ontstaat vaak een uitnodiging voor een verdere samenwerking: of jij hierop ingaat is volledig aan jou.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat is jouw potentieel?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op.