Dit is hoe we het doen

Zoekmachine Marketing

Zoveel mogelijk organisch verkeer genereren: dat is één van de belangrijkste doelen die centraal staat bij Zoekmachine Marketing. Ook bewijst betaald verkeer dat het een fantastisch onderdeel is binnen een digital marketing strategie. Maar hoe presteer je nu optimaal? De kracht zit ‘m in het vinden van de juiste balans. Zorg dat je enerzijds ‘natuurlijke bezoekers’ aantrekt, terwijl je anderzijds je budgetten binnen Zoekmachine Marketing slim inzet met behulp van Google Ads. Traffic Today helpt jou graag bij het uitzetten van de route naar succes binnen Zoekmachine Marketing.

Vraag het Pascal Onze ervaren Senior Digital Marketeer | Teamlead
ZoekmachineMarketing
MOTIVATIE

Waarom Zoekmachine Marketing in 2022?

 • E-commerce is meer in trek dan ooit
 • Bezoekers komen niet vanzelf naar je website
 • Focus op marketing is onmisbaar om online cashflow te genereren

Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachine Marketing: wat is dat? Simpel: zie het als alle werkzaamheden die verricht worden om beter vindbaar te zijn in de zoekmachines zoals Google, Microsoft (Bing) en Yahoo. Over het algemeen maken we hier onderscheid tussen twee hoofddiensten:

 • Zoekmachine Optimalisatie: dit staat ook wel bekend als SEO, wat de Engelse afkorting is voor Search Engine Optimization. Zoekmachine Optimalisatie is een vertakking binnen Zoekmachine Adverteren die zich toespitst op de (organische) marketingactiviteiten. Hierbij kun je denken aan het vullen van landingspagina’s met content, kruimelpaden optimaliseren, afbeeldingen verkleinen ter bevordering van de page speed, FAQ’s ontwikkelen met structured data etc.
 • Zoekmachine Adverteren: dit staat ook wel bekend als SEA (Search Engine Advertising). Binnen Zoekmachine Marketing heb je verschillende opties voor Zoekmachine Adverteren. Omzet is gemakkelijk geëxtensiveerd op marketplaces zoals bol.com of Marktplaats en adverteren binnen Google Shopping zal je algehele winst evenmin kwaad doen. Desondanks blijft Google Ads de belangrijkste afzetmarkt voor een deel van onze klanten.

Onze expertise in beeld

Traffic Today, jouw zoekmachine marketing bureau

Traffic Today is een digital marketing agency die alle facetten van Zoekmachine Marketing beheerst. Dit is prettig voor jou, omdat jij je marketing budgetten zo niet hoeft te verdelen over meerdere partijen, maar je alle ‘knowhow’ onder één dak hebt zitten. Onze teams bestaan overigens uit een mix van alle expertises. Deze bundeling van krachten houdt ons scherp op kansen bij klanten en draagt zo bij aan de optimalisatie van campagnes. Met een gemiddelde leeftijd van 25,6 zijn we bovendien een zoekmachine marketing bureau dat barst van de young professionals die lef tonen door durven te innoveren. Je zult er versteld door staan wat zulke daadkracht teweeg kan brengen binnen jouw website of webshop.

Adviesgesprek aanvragen?

Zoekmachine Marketing biedt ontzettend veel kansen voor jouw onderneming. Vrijblijvend advies ontvangen uit handen van onze specialisten? Plan dan een kennismaking in!

Gratis Ads scan

 • *Wil je liever niet je Ads ID delen? Dan kijken we live mee in jouw account.
WINNING

Cases

Traffic Today voelt echt als een collega op afstand

Wij verwachten van een online marketing bureau dat ze op de hoogte zijn van de laatste trends en dat is precies wat ons aansprak aan Traffic Today

Traffic Today is een bedrijf dat nooit genoegen neemt met de middenmoot en zal iedere termijn de doelen weer omhoog bijstellen. En iedere termijn zien we dat de doelen behaald worden - Sani4All

Google Shopping, het nieuwe adverteren

Steeds meer mensen maken gebruik van Google Shopping als zoekmachinetool. Via deze tool in de Google Zoekresultaten kan je in één oogopslag producten vergelijken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een grijze broek? Via Google Shopping zie je foto’s van allerlei grijze broeken, waarbij je per product de prijs ziet en de aanbieder van de grijze broek. Zie je een broek die past bij jouw stijl en smaak? Klik dan op de advertentie om doorgestuurd te worden naar de webshop.

Doordat het visuele aspect van Google Shopping, hebben klanten snel een beeld bij het product waardoor de aandacht van de zoeker sneller wordt getrokken. Hierdoor is Google Shopping een belangrijk onderdeel van Zoekmachine Marketing. Zeker eens het proberen waard dus!

GoogleShopping

Waarom Technische SEO onmisbaar is

Je wilt een website bezoeken, maar de website laadt zo traag dat dit je frustreert. De desbetreffende website staat daarom voor jou al 1-0 achter. Een negatieve (eerste) ervaring, is niet heel hoopvol. Kortom, een goede techniek achter jouw website heeft heel veel invloed op de vindbaarheid van je site. Wil jij er zeker van zijn dat jouw website technisch goed in elkaar steekt? Maak dan gebruik van de technische SEO-kennis van onze SEO specialisten. Dit zorgt uiteindelijk voor:

 • Een betere zichtbaarheid op verschillende apparaten
 • Een verbeterde structuur van je website
 • De snelheid van je website gaat omhoog
 • De gebruiksvriendelijkheid van je website gaat omhoog
 • Een hogere ranking in Google
 • Een betere uitstraling in Google
cta-employee-particles
Wilco staat voor je klaar!
Vraag het Wilco

Zoekmachine marketing specialist

Iedere zoekmachine marketing specialist die werkzaam is voor Traffic Today, beschikt over veel individuele kennis. Om ervoor te zorgen dat deze kennis breder in de organisatie bekend wordt, houden de afzonderlijke teams wekelijkse meetings. Hierin worden projecten van onze klanten verder uitgediept en deelt iedere zoekmachine marketing specialist zijn visie op bepaalde beslissingen.

Hiernaast komen de teams regelmatig op productniveau samen om creatieve gedachtenspinsels op papier te zetten en hier concrete actiepunten aan te verbinden. Zulke kennissessies helpen de cognitie breder van waarde te zijn in de organisatie, wat ten goede komt aan onze klanten. Klinkt goed en denk jij dat Traffic Today dé partij is die jou verder kan helpen op het gebied van Zoekmachine Marketing? Neem dan contact met ons op. Wij gaan geheel vrijblijvend met jou in gesprek en stellen een plan van aanpak op.

Adviesgesprek aanvragen?

Zoekmachine Marketing biedt ontzettend veel kansen voor jouw onderneming. Vrijblijvend advies ontvangen uit handen van onze specialisten? Plan dan een kennismaking in!

Gratis Ads scan

 • *Wil je liever niet je Ads ID delen? Dan kijken we live mee in jouw account.

Een greep uit onze klanten

 • Raamdecoratie
 • Sani4all
 • MaxiAxi
 • KameraExpress
 • Top1Toys
 • Eastborn

5x tips om succesvol te worden met Zoekmachine Marketing

De concurrentie ligt op de loer binnen Zoekmachine Marketing. Hoe zorg je er nu voor dat jij jezelf écht kan onderscheiden en dus succes boekt? Wij geven je vijf tips om succesvol te worden met Zoekmachine Marketing:

 • 1. Zorg voor een goede balans tussen organische en betaalde activiteiten
 • 2. Zoekmachine Marketing is een voortdurend proces: investeer hier genoeg tijd in
 • 3. Zoekmachine Marketing blijft zich ontwikkelen: houd de trends en innovaties goed in de gaten en speel hierop in
 • 4. Onderscheid jezelf van de concurrent, alleen zo val je écht op in Zoekmachine Marketing
 • 5. Werk samen met Traffic Today als partner in Zoekmachine Marketing

Zij brengen jou organische groei

Pascal Eskes

Senior Digital Marketeer | Teamlead

Cynthia ten Bras

Senior SEO Marketeer

Steven Lubbers

Digital Strategist | Directeur

Eva Hento

Content Marketeer | Head of Content

Roy van der Zaag

Senior Digital Marketeer | Head of Strategy & Innovation

Iris Webbink

Digital Marketeer

Sara de Rouw

Content Marketeer

Justin Verver

Business Developer

Zij brengen jou betaalde groei

Roderick Beld

Senior Advertising Marketeer

Inge Rexwinkel

Digital & Advertising Marketeer

Wilco Mulder

Senior Advertising Marketeer | Head of Advertising

Marelle Schimmel

Social Advertising Marketeer

Niek van Pijkeren

Digital & Advertising Marketeer

Marc Koopmans

Senior Digital Marketeer | Teamlead