Blog Marketing

Bloggen voor een groot bereik en brand awareness

Bloggen is een ideale manier om je doelgroep te bereiken, te binden en te laten converteren. Het onderhouden van een blog is een goede manier om te laten zien welke kennis je als bedrijf in huis hebt. Het is een ideale manier om dieper op de materie in te gaan. Je hebt de mogelijkheid om de complexere aspecten van een onderwerp te belichten. Een goed geschreven blog lokt reacties uit. Indien je zorgt dat men kan reageren op het bericht, genereer je engagement. Tevens is men geneigd om een goed artikel te delen, bijvoorbeeld via social media. Dit zorgt voor brand awareness en een mogelijk groot bereik.

blog-marketing

Blog Marketing bij Traffic Today

Bloggen is een onderdeel van een content marketing strategie. Op basis van aspecten zoals: jouw producten en diensten, de doelgroep en propositie, zal er een strategische blog planning worden ontworpen. In samenwerking met jou en onze content marketeers zullen er onderwerpen verzonnen worden, waarvan we zeker weten dat ze zullen aanslaan bij jouw doelgroep. Daarbij kijken we naar strategische momenten om onze blogs te plaatsen en te delen via social media om zo het bereik zo groot mogelijk te maken. We analyseren welke blogs het goed doen; welke worden veel gedeeld en welke blogs lokken reacties uit? Deze gegevens zullen we gebruiken bij het schrijven van een volgend artikel.

Nog meer voordelen van bloggen

Bloggen is ideaal voor online marketing omdat het mensen nieuwe content biedt en het is een ideale manier om interactie te creëren tussen consumenten en bedrijven. Een aantal voordelen:

  • Voordelig om te starten en uit te voeren
  • Makkelijk te gebruiken
  • Effectieve manier om nieuw en terugkomend verkeer naar je website te leiden
  • Verbetert je ranking in zoekmachines
  • Biedt de mogelijkheid je expertise weer te geven en geloofwaardig en vertrouwen op te bouwen
  • Snel inspelen op trends en ontwikkelingen

Vrijwel iedere bedrijf heeft vandaag de dag een website. Het is de kunst je te onderscheiden van de rest. Klanten verwachten dat je iets kunt bieden waar ze iets aan hebben. Door te bloggen houd je klanten nieuwsgierig. Je deelt kennis en verkleint op deze manier de afstand tussen je bedrijf en (potentiele) klanten. Daarnaast zorgt het schrijven van blogs er ook voor dat de herkenbaarheid van je bedrijfsnaam wordt vergroot. Door te bloggen laat je zien welke kennis jij in huis hebt. Je kunt websitebezoekers en klanten op de hoogte houden van trends en ontwikkelingen en ze hiermee niet alleen informeren, maar ook inspireren.

Het schrijven van blogs en SEO

Traffic Today heeft professionele content marketeers in dienst, die exact weten hoe ze je doelgroep moeten aanspreken. Samen met jouw kennis van de producten en diensten komen zij zo tot een perfect geschreven blog artikel.

Het toevoegen van content aan je website heeft positieve effecten voor je vindbaarheid online (SEO). Daarom zullen wij ook altijd hier trachten om het grootste effect te bereiken. Dit doen we door altijd te starten met een zoekterm analyse. Onze content marketeers zullen vervolgens deze zoektermen vakkundig verwerken in de teksten.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

De koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.