Affiliate marketing

Affiliate marketing mogelijkheden

In Nederland hebben tegenwoordig bijna alle grote e-commerce bedrijven een partner of affiliate programma. Wanneer je webshop al een tijd succesvolle campagnes draait, maar je alsnog hongerig bent naar betere resultaten, dan is affiliate marketing een goed plan voor jou.

affiliate-marketing

Hoe werkt affiliate marketing?

Bij deze vorm van marketing zet je derden in om je website en/of campagnes te promoten. Adverteerders geven website-eigenaren de mogelijkheid om producten of diensten te promoten. Vaak in ruil voor een commissie per sale of afgesloten lead. Er bestaan verschillende affiliate netwerken met alleen aanbieders van adverteerders. Doordat affiliate programma’s prestatiegericht zijn, zal het je naamsbekendheid snel verhogen.

De publishers bereiken

Affiliate netwerken kunnen gezien worden als “tussenpersoon” tussen jouw webshop en de affiliate partij. De eigenaren van blogs en websites die jouw advertenties en campagnes promoten en plaatsen worden publishers genoemd. Omdat je de doelgroep wilt bereiken en niet met hagel wilt gaan schieten, moet er goed gekeken worden naar de publishers die beschikbaar zijn per netwerk. Traffic Today voert dergelijke werkzaamheden voor je uit.

affiliate-marketing

Affiliate marketing uitbesteden aan Traffic Today

Affiliate marketing valt of staat met de campagne bij het kiezen van het juiste network. Ieder netwerk heeft zijn eigen aanbieders en daarbij zijn eigen sterke punten. Traffic Today kan jou helpen bij het vaststellen van doelstellingen, campagne voorwaarden, de keuze van publishers en het vooraf bepalen van de trends waarop ingespeeld gaat worden. Wil je meer weten over affiliate marketing en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail ons gerust, we gaan graag met je in gesprek.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.