Case – Zwembadstore.com

SEO & E-mail marketing

Voor Zwembadstore.com, onderdeel van The Online Retail Company, hebben wij een volledig SEO traject neergezet. Daarnaast hebben wij samen met de klant ook een E-mailmarketing campagne opgezet. Naast Zwembadstore.com werkt Traffic Today ook voor de andere labels van The Online Retail Company. Zwembadstore.com is echter het meest intensieve traject.

De samenwerking

The Online Retail Company heeft Traffic Today benaderd om hen verder op weg te helpen met Online Marketing. Waar zij met Advertising al erg goed op weg waren, lagen er op het gebied van SEO nog veel kansen. Er is gestart met het verbeteren van Zwembadstore.com gezien dit het meeste effect zou hebben. Later zijn wij gestart met de overige labels van The Online Retail Company zoals Lastvan.com en Luchtbedshop.com. Wat is er gedaan voor Zwembadstore.com?

  • Uitgebreide analyses en Quick Wins in kaart gebracht
  • Verbeterplan opgesteld t.b.v. technische aspecten van de website
  • Optimalisatie template productpagina
  • Contentstrategie & -ontwikkeling op categorieniveau
  • Verbeteren van het online linkprofiel
  • E-mail Marketing campagnes via Mailplus
  • Conversieoptimalisatie via A/B testing

Zwembadstore.com

De webshop Zwembadstore.com is één van de vele webshops die The Online Retail Company rijk is. The Online Retail Compny is in 2007 gestart met de webshop Lastvan.com. Vanaf dat moment zij ze hard gegroeid. Naast een divers aantal webshops hebben zij ook een fysieke winkel in Hoogezand (Groningen). Zij kopen tevens direct in bij de producent wat resulteert in aantrekkelijke prijzen, snelle levertijden en grote voorraden.

icon-counter-1
+201,9%

Bezoekersgroei organisch

icon-counter-2
+13,9%

e-Commerce conversieratio organisch

icon-counter-3
+300,9%

Omzetgroei organisch

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.