Zoekmachine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising

Je wilt meer rendement uit je SEA budget halen en de nieuwste inzichten onmiddellijk toepassen in je zoekmachine advertenties, maar hoe doe je dat? Traffic Today helpt je het beste uit je SEA te halen. Advertenties zijn de afgelopen jaren steeds meer zichtbaar geworden binnen Google, ze worden prominenter weergeven in Google. Het grote verschil met SEO is dat je hier betaalt voor je plek, maar wel gegarandeerd hoog in Google staat op specifiek gekozen zoektermen.

google search

Online advertising

Online advertising is één van de meest efficiënte manieren om je bereik te vergroten. Het bekendste onderdeel van online advertising is Zoekmachine Advertising (SEA). Dit is adverteren binnen Google en haar partners.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Je bepaalt bij zoekmachine adverteren zelf de zoektermen waarop je gevonden wilt worden. Wanneer een gebruiker deze zoekterm gebruikt, zal er een advertentie getoond worden in de zoekresultaten. Het is afhankelijk van het kanaal hoe deze advertentie eruit ziet. Zodra de bezoeker op deze advertentie klikt zal Google/Marktplaats een bedrag in rekening brengen. Je betaalt dus voor iedere klik waar mogelijk een nieuwe klant voor jou uit ontstaat. Wanneer de advertentie wordt vertoond, maar er niet op geklikt wordt, zijn hier geen kosten aan verbonden. Natuurlijk draagt een vertoning van jouw product of website (bedrijfsnaam) al wel bij aan naamsbekendheid. Vooraf stellen we een dagbudget in en je betaalt nooit meer dan je van tevoren aangeeft.

screenshot-ad

Voordelen Zoekmachine Advertising

Zoekmachine Advertising biedt een aantal voordelen:

 

 • Directe zichtbaarheid
 • Ideaal voor tijdelijke acties
 • Alles is meetbaar
 • Je betaalt alleen wanneer mensen op je advertentie klikken
 • Segmentatie mogelijkheden om de juiste doelgroep aan te spreken

Advertising mogelijkheden bij Traffic Today

Wij voeren succesvolle SEA campagnes uit met behulp van:

 

 • Google AdWords
 • Google Shopping
 • Display Advertising
 • Marktplaats Admarkt

Hoe werkt Traffic Today?

Hoe ga je een SEA campagne inzetten? Welke kanalen wil je gaan gebruiken? Hoeveel budget is voor mij realistisch? Dit zijn zomaar alledaagse vragen die ondernemers hebben. Traffic Today is dé expert die jou ondersteunt en ontzorgt en die streeft naar het maximale resultaat.

 • Strategiebepaling

Om een sterke campagne te ontwikkelen zal er samen met de klant een gerichte strategie ontwikkeld worden. De strategie wordt bepaald door middel van de wensen, doelstellingen en het beschikbare budget. Wat zijn de huidige omzetcijfers en waar wil je over een jaar staan? Wil je meer naamsbekendheid of zijn er omzetdoelstellingen? Dit zijn vragen die uiteindelijk tot een gedegen strategie en inzet van advertising kanalen leiden.

 • Implementatie

Nadat de strategie helder geformuleerd en akkoord is, zal er een campagne ontwikkeld moeten worden. Door de jarenlange ervaring van de online marketeers van Traffic Today richten we verschillende kanalen op de korte termijn in.

 • Optimalisatiefase

Zodra de campagnes draaien en data is verzameld, start de optimalisatiefase. Een advertising campagne vraagt veel onderhoud. Biedingen, resultaten en behoeftes veranderen. Het is voor Traffic Today een speerpunt dat de campagnes accuraat en scherp blijven draaien. We zoeken tijdens de optimalisatiefase continu naar nieuwe mogelijkheden om het resultaat te maximaliseren.

 • Rapportage

Maandelijks stelt de projectmanager een heldere rapportage op over uitgevoerde werkzaamheden en behaalde resultaten. Door middel van het online dashboard van Traffic Today zijn de statistieken 24/7 inzichtelijk.

tt-afbeelding

Certificering

De medewerkers van Traffic Today zijn gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk om als vooraanstaand online partner aan te tonen dat we over voldoende kennis beschikken. Door middel van deze certificeringen laten we zien dat we aan de top van de online marketing behoren. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet en bel of mail ons gerust, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Traffic Today.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

De koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.