Website scan

Doe hier de gratis website scan!

Ben je benieuwd of jouw website goed online vindbaar is? Doe dan gratis de website scan via Traffic Today en ontvang een mail met alle resultaten. Zo weet je gelijk waar eventuele verbeterpunten liggen en kun je beziggaan om je website te optimaliseren. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat je van onze website scan kunt verwachten? We leggen het je graag even uit.

Waarom een gratis website scan aanvragen?

Voordat we je uitleggen wat je van onze website scan kunt verwachten, is het eerst belangrijk om te weten waarom het slim is om een website scan aan te vragen. Dankzij onze scan krijg je namelijk inzichtelijk hoe jouw website scoort en wat je kunt doen om de prestaties van je website naar een hoger niveau te tillen. Het is belangrijk dat je website goed in elkaar steekt, want kun je meer leads, omzet of naamsbekendheid generen.

Resultaten website scan

Dan gaan we nu dieper in op de resultaten van de gratis website scan. Nadat je de URL van jouw website hebt ingevuld inclusief je naam en e-mailadres ontvang je binnen enkele minuten een mailtje van ons met de resultaten voor de aangevraagde website scan. In de mail laten we je weten hoeveel pagina’s goed worden geïndexeerd en hoeveel pagina’s er eventuele ‘issues’ hebben. De top 3 ‘issues’ delen we in de mail. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een aantal meta descriptions ontbreken of dat er een op een aantal pagina’s weinig tekst staan.

Totaalscore

Ook zie je in de mail een totaalscore. Deze score is aangeduid als een percentage. Daarbij geldt: des te hoger het behaalde percentage, des te beter jouw website scoort. In het meest gunstige geval scoort jouw website 100%. Mocht dit niet het geval zijn dan valt er nog winst te behalen.

Ondersteuning bij website optimalisatie?

Nadat je ons mailtje met de website scan hebt doorgenomen kun je gelijk met de eventuele verbeterpunten aan de slag. Natuurlijk is niets verplicht, maar mocht je nog vragen hebben of wellicht ondersteuning nodig hebben bij het oplossen van eventuele issues die ontdekt zijn, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons een mailtje sturen via info@traffictoday en we helpen je graag verder.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.