Webdesign

Het belang van webdesign

Wij snappen als geen ander dat je website meer dan een representatief visitekaartje van je bedrijf is, of beter gezegd, dat zou je website absoluut moeten zijn. Wil jij trots zijn op je website en zorgen dat deze precies uitstraalt wat jij wilt? Traffic Today biedt je de mogelijkheid om een complete website op maat te laten maken, waarbij we direct rekening houden met de vindbaarheid en usability. Traffic Today kent hét recept voor een goede website die vriendelijk is ingericht voor desktop gebruiker, mobiel en zoekmachine.

Via ons moederbedrijf Best4u Group hebben we ruim 12 jaar ervaring in het bouwen van websites, webshops, applicaties en het ontwikkelen van online marketing campagnes. Met ons team van gespecialiseerde designers, developers en online marketeers, hebben wij alles in huis om van uw project een succes te maken.

responsive webdesign

Webdesign 2.0

Online succes begint bij een gebruiksvriendelijke, conversiegerichte en responsive website. Mobiel internetgebruik groeit wereldwijd nog steeds razendsnel. Het aantal mobiele zoekopdrachten ligt inmiddels ruim boven het aantal zoekopdrachten via de desktop. Google heeft zelfs een ‘mobile first’ aanpak aangekondigd voor begin 2017, wat inhoudt dat de zoekmachine zich primair gaat richten op een aparte mobiele index. Traffic Today zorgt ervoor dat jouw website compleet is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Een geoptimaliseerde website

Een mooie website of webshop is stap één, maar zorgen voor een goede online vindbaarheid en optimale conversie is de tweede belangrijke stap. Daarom zullen wij als online marketeers voor én na het traject actief bezig gaan met de inrichting en optimalisatie van uw website of webshop. De online marketing specialisten van Traffic Today weten hoe ze jouw website moeten positioneren ten opzichte van de concurrentie en deze optimaal vindbaar maken. De designers, developers en projectleiders van Traffic Today zorgen ervoor dat jij 100% tevreden bent met jouw nieuwe website.
Met de volgende stappen realiseren wij een kwalitatieve website:

 

  • Begeleiding van een senior online marketeer voor een optimale vindbaarheid en verhoogde conversie.
  • Snelheid en mobielvriendelijkheid spelen een essentiële rol binnen ons ontwikkeltraject. Daarom voeren wij altijd een mobielvriendelijkheidstest uit van Google en een snelheidstest middels de Page Speed Insights tool.
  • Wij bieden altijd een onbeperkt aantal pagina’s en kennen geen limiet met betrekking tot het toevoegen van foto’s.
  • Wij ontwikkelen altijd volgens de universele W3C normen. Dit verzekert jou van een website met een snelle laadtijd die goed te indexeren is.
  • Wij bouwen onze websites in WordPress of Magento, zeer hanteerbare CMS systemen, waarmee jij jouw content gemakkelijk kunt beheren en waarin uitbreidingsmogelijkheden binnen handbereik liggen.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.