Web Analytics specialist

Web Analytics specialist

Als Web Analytics specialist helpen we bedrijven om meer inzicht te geven in de online statistieken. Dit kan superveel interessante informatie opleveren, want als je op de hoogte bent van bepaalde gegevens dan kan je hierop inspelen. Zo kunnen we meten hoeveel mensen jouw website bezoeken, wat de uitstapstroom is per pagina, via welk apparaat ze jouw website bezoeken en ga zo maar door. Met behulp van deze statistieken kun je flink veel uit jouw online marketing campagne halen.

Uitgebreide statistieken via Web Analytics

Ook al ben je online met jouw bedrijf nog zo actief: als je geen inzicht hebt in de statistieken dan laat je gegarandeerd een hoop liggen. Door gebruik te maken van Google Analytics en Google Tag Manager kun je precies zien wat het gedrag van je bezoekers is op je website. Traffic Today kan online gegevens verzamelen die interessant zijn voor jouw bedrijf. We leveren uitgebreide statistieken en adviseren jou hoe je kunt inspelen op deze gegevens. Om deze reden zijn we een echte Web Analytics specialist

gal-2

Welke mogelijkheden zijn er?

Op het gebied van Web Analytics kunnen we een hoop dingen voor jouw bedrijf betekenen. Zo kunnen we wat betreft de Web Analytics tools, Google Analytics en Google Tag Manager, het volgende doen:

  • Implenteren
  • Instellen
  • Analyseren
  • Product koppelingen maken met behulp van AdWords en Search Console
  • Dashboards instellen
  • Rapporteren
  • Adviseren

Meer inzicht krijgen

Traffic Today kan van elke pagina op jouw website meten wat de conversie is en wat het gedrag is van de gebruikers. Zo kunnen we aantonen welke pagina’s het meest populair zijn en aan welke pagina’s je misschien nog wat meer aandacht kunt besteden. Op deze manier kun je het conversieratio vergroten, zodat je meer bezoekers naar je website trekt en de bezoekers ook langer blijven hangen. Dit kan er weer voor zorgen dat je naamsbekendheid wordt vergroot en dat je meer klanten trekt waardoor je omzet stijgt. Traffic Today is de Web Analytics specialist die je graag verder helpt. Neem contact met ons op en dan maken we een passend plan speciaal voor jouw bedrijf.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.