Daag jij ons uit?

Vraag je vrijblijvende SEO-check aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gaat de check in zijn werk?

 1. Nadat het contactformulier is ingevuld, neemt één van onze specialisten indien nodig telefonisch contact met je op om te luisteren naar jouw specifieke vraag;
 2. We maken een afspraak voor een opvolgmoment waarin we jou enkele concrete tips geven om je campagne te verbeteren;
 3. Wij onderzoeken jouw campagne;
 4. We nemen opnieuw contact op op het afgesproken moment en geven je concrete actiepunten mee (je ontvangt deze ook in een overzichtelijk document);
 5. We blijven achteraf steeds beschikbaar voor eventuele vragen!

Om met je website of webshop een hogere positie te behalen in de zoekresultaten van Google is SEO van belang. Hierbij richten we ons op het verbeteren van je website voor Google. Dit begint met een SEO-check. We bekijken de punten van je website die optimalisatie nodig hebben en brengen ook in kaart welke zaken al goed scoren.

 • Website autoriteit

Het eerste deel van de analyse bestaat uit de autoriteit checklist. Heb jij voldoende autoriteit ten opzichte van je concurrentie? Heb je een natuurlijk linkprofiel? Het zijn stuk voor stuk vragen die van belang zijn.

 • Content

Goede SEO kan naast een technische basis ook niet zonder goede content. Hieronder vallen alle vormen van informatiedeling. De concurrentie is hoog en de kans om goed te scoren voor veel verschillende zoekwoorden is redelijk laag. Het belangrijkste is het bieden van waardevolle content.

 • Techniek

Een solide technische basis is naast autoriteit van cruciaal belang voor je SEO. We bedoelen dan niet alleen hoe je website gebouwd is, maar diverse factoren die van invloed zijn op de algoritmes van Google. Is jouw website goed geïndexeerd? Is ‘ie veilig en geschikt voor mobiele apparaten? Heb je een website snel en wordt hij goed gecodeerd? Dit is slechts een greep uit de technische aspecten waar we naar kijken tijdens een SEO-check.

Gratis SEO check aanvragen!

Wij helpen je graag met een gratis SEO check

 • Met wie hebben we het genoegen?
 • Welke website wil je scannen?
 • Waar kunnen we je bereiken?
cta-employee-particles
call-to-action
Steven staat voor je klaar!
Daag Steven uit!

Wat is jouw potentieel?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, wat voor de één werkt hoeft niet per se een succes strategie voor de ander te betekenen. Wil je weten waar jouw kansen liggen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.