Social media adverteren

Social media adverteren

Grote kans dat de doelgroep van jouw bedrijf zich bevindt op social media. Denk bijvoorbeeld aan Facebook, LinkedIn en Instagram. Maar hoe bereik je jouw doelgroep nou? En hoe kan je ervoor zorgen dat ze daadwerkelijk doorklikken naar jouw website? Social media adverteren is een manier om de aandacht te krijgen van je doelgroep op een snelle en effectieve wijze. Traffic Today weet als geen ander hoe je Facebook Advertising, LinkedIn Advertising en Instagram Advertising inzet om zo nog meer bekendheid te creëren via social media.

Social media adverteren via Facebook

Facebook is een van het belangrijkste social media netwerk. Nederland telt ruim 9,4 miljoen Facebook gebruikers. Grote kans dat een deel van jouw doelgroep bij die 9,4 miljoen mensen hoort. Uiteraard wil je die mensen graag bereiken. Dit kan door middel van social media adverteren. Maar hoe doe je dit precies bij Facebook? Op basis van interesses en demografische kenmerken kun je een bepaalde doelgroep segmenteren. Daarnaast kun je zelf kiezen op welke manier je dit wilt doen. Bij Facebook Advertising zijn er verschillende indelingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit fotoadvertenties, videoadvertenties, linkadvertenties en ga zo maar door. Traffic Today vertelt je graag wat alle ins en outs zijn en helpt je graag om je bereik te vergroten en je doelen te bereiken.

LinkedIn Advertising

Een zakelijke boodschap verspreiden? Dan biedt een LinkedIn advertentie de uitkomst. Via LinkedIn kun je jouw B2B doelgroep bereiken. Promoot je diensten of producten, bouw je naamsbekendheid op, breng nieuws of ontwikkelingen onder de aandacht en vergroot je aantal volgers. Traffic Today ondersteunt jou graag bij het adverteren via het social media netwerk LinkedIn.

Instagram Advertising

Ruim 90% van de Instagram gebruikers is jonger dan 35 jaar. Daarom is het adverteren via Instagram erg interessant als je een jonge doelgroep wilt aanspreken. Instagram is het social media netwerk wat gericht is op het overbrengen van een visuele boodschap. Dit kan in de vorm van een afbeelding, meerdere afbeeldingen of een video. Traffic Today helpt je hier graag bij.

Advertentiemogelijkheden via social media

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te adverteren via social media. Traffic Today is de social media specialist die je hier graag bij helpt. Zo kunnen we je adviseren welk netwerk je het beste kunt gebruiken voor je bedrijf. Tevens kun je jouw social media uitbesteden aan ons, zodat je hier niet meer naar hoeft om te kijken. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.