Online strategie

Online strategie – The road to success

Wie is jouw doelgroep? Wat zijn online trends in jouw branche? Traffic Today helpt je met het beantwoorden van deze vragen. Samen de juiste online strategie bepalen is een belangrijke eerste stap in het proces naar een succesvolle campagne. Traffic Today kan je helpen en ondersteunen in alle mogelijkheden in de wereld van de online marketing. Door middel van het verzamelen van verschillende data, creatieve sessies en het maken van planningen wordt deze strategie bepaald. Hierbij beginnen we met de hoofdlijnen en werken we langzaam naar een concreet stappenplan toe. We beginnen bij het bepalen van een doelstelling en brengen de wensen van de organisatie in kaart. Tevens kijken we naar het budget dat hiervoor beschikbaar is en hoe we dit zo effectief mogelijk kunnen inzetten.

conversie optimalisatie

SMART doelstellingen

Door deze doelen SMART te formuleren kan er in de campagne duidelijk gemeten worden wat het resultaat is. Op basis van deze doelstellingen wordt data verzameld en bekijken we wat de unique selling points zijn van de organisatie of het product. Enkele analyses die Traffic Today uitvoert:

  • Doelgroepenanalyses
  • Marktanalyses
  • Zoekwoordenanalyses
  • Concurrentieanalyses

Welke online kanalen zetten we in?

Wanneer de doelstelling, de concurrentie en de markt in kaart zijn gebracht, maken wij samen een keuze in de kanalen die we hiervoor gaan inzetten. Enkele voorbeelden van kanalen zijn:

  • Social media-kanalen zoals Facebook en Instagram
  • Google Adwords
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Affiliate marketing
  • Display advertising

Na het bepalen van de juiste kanalen kan er per week, maand of kwartaal een concrete planning gemaakt worden welke werkzaamheden wij, maar ook welke werkzaamheden jij zelf kunt uitvoeren. Wij geloven namelijk in een samenwerking. Door goed samen te werken en elkaars capaciteiten optimaal te benutten, kunnen we de concurrentie verslaan.

conversie-optimalisatie
usability-png

Meten is weten

Natuurlijk kijken we in het proces voortdurend naar de cijfers en grafieken om te volgen of we op schema lopen, voldoende groeien of gaandeweg de campagne moeten bijsturen. Het grote voordeel van online marketing ten opzichte van offline kanalen is dat wij dagelijks inzicht hebben in wat elke bezoeker op de website heeft opgeleverd. Zo weten we exact hoeveel leads, omzet of bereik er is gegenereerd. Ook kunnen we nog verder gaan en telefoonverkeer of zelfs winkelverkeer proberen te meten door calltracking. Al deze data presenteren we overzichtelijk in een marketing dashboard zodat de resultaten dagelijks inzichtelijk zijn.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Traffic Today kan jou helpen met de strategie die jou echt succesvol maakt. Het is onze missie jouw behoeften te vertalen naar effectieve online strategie├źn en concepten. Neem vandaag nog contact met ons op om samen jouw doelen te bespreken. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat wij iets voor jou kunnen betekenen.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

De koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.