Online reputatiemanagement

Online reputatiemanagement

Zou jij contact opnemen met een bedrijf met veel slechte reviews? Het is steeds eenvoudiger geworden om vanachter je bureau onderzoek te doen naar de reputatie van bedrijven of personen. Dit kan door het lezen van verschillende reviews op kanalen als Facebook, Google+, specifieke review tools, vergelijkingswebsites, willekeurige forums of specifieke websites ingericht voor klachten. Onder online reputatiemanagement vallen werkzaamheden op het gebied van het verbeteren van jouw online imago. Een positief imago heeft een sterke invloed op het conversiepercentage van websitebezoekers. Traffic Today kan jou helpen dit te verbeteren.

Wat kun je doen om jouw reputatie te verbeteren?

Veel bedrijven geven onvoldoende aandacht aan hun online imago. Door middel van software is het tegenwoordig goed mogelijk dit imago te meten. Ook door actiever bezig te zijn met feedback tools als bijvoorbeeld The Feedback Company kan eenvoudig het imago verbeterd worden.

Door naar feedback te vragen na bestellingen of opdrachten en door dit proces te automatiseren, krijg je als bedrijf veel meer inzicht in de kwaliteit van je product of dienst en de beoordelingen van jouw klanten. Door deze feedback te bespreken en de adviezen mee te nemen in verbeterprocessen kun je actief het online imago verbeteren. Het kan best zo zijn dat er klachten zijn over een te langzame website, een moeilijk bestelproces of onvoldoende contactmogelijkheden. Dit zijn allemaal zaken die je gemakkelijk kunt aanpassen zodat de volgende bezoeker een betere online ervaring heeft.

Reviews weghalen, kan dat?

Vaak wordt ons gevraagd of wij geen specifieke mogelijkheden hebben om (negatieve) reviews van het web te verwijderen. Helaas kunnen wij dit niet. De praktijk leert dat het effectiever is om de focus te leggen op je huidige klanten en die een goede ervaring te bieden, dan te blijven hangen in negatieve reviews. Je kunt altijd met klanten in gesprek om de klacht te bespreken en te vragen een review te verwijderen bij het oplossen van die klacht. Als extern bureau kunnen wij hierin ook bemiddelen, omdat de klantrelatie op dat moment misschien erg verhit is.

facebook advertising
online imago

Voordelen van reputatiemanagement

Wij adviseren jou in ieder geval bezig te zijn met je reputatie en hier ook maandelijks tijd voor te reserveren. Belangrijke voordelen hiervan zijn:

  • Een positiever imago
  • Verhoogd conversiepercentage
  • Beter inzicht in de kwaliteit van je producten
  • Direct inzicht in beoordelingen, recensies of opmerkingen op het web

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede online reputatie te creëren en te behouden. Traffic Today zorgt dankzij online reputatiemanagement voor een schoon imago. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? De specialisten van Traffic Today bespreken graag de mogelijkheden voor jouw situatie. Neem gerust contact op of kom eens langs.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.