Nieuwe collega´s! Even voorstellen

De Traffic Today familie blijft maar groeien. Sinds kort wordt ons team versterkt door een paar nieuwe toppers. We stellen ze graag aan je voor.

Op onderstaande foto zie je van links naar rechts: Niels Beverdam, onze nieuwe junior online marketeer. Geen onbekende, want hij liep al eens stage bij ons. Dit beviel hem zo goed dat hij na het afronden van zijn studie Communicatie & Multimedia Design besloot om zich fulltime bezig te houden met online marketing, natuurlijk bij Traffic Today!

Carina van de Craats is bezig met het afronden van haar studie International Business and Languages en heeft Traffic Today uitgekozen als plek om haar afstudeeronderzoek uit te voeren. Zij bijt zich vast in een online marketing vraagstuk en gaat hierbij over de grens. Uiteraard brengen wij haar ondertussen alle fijne kneepjes van het vak bij.

Robbin Pelgrim zit in het derde jaar van de studie Commerciële Economie. Het is een echte teamplayer die graag een balletje trapt. Hij ziet zijn toekomst in online marketing. Juist het feit dat dit vakgebied continu in beweging is vindt hij een echte uitdaging. Robbin gaat bij ons aan de slag met het aanscherpen van zijn SEO- en SEA-skills.

Laatst aangepast: september 21, 2018 4:35 am
Traffic Today Traffic Today
Hanzeweg 5b
Deventer
,
Gelderland
,
7418 AW
Nederland

Plaats een reactie

*