Yoni Florenty

Digital Marketeer

Hi, ik ben Yoni! Ik maak sinds december 2022 deel uit van Traffic Today en ga ik aan de slag als digital marketeer.

Na mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik al snel uit bij Traffic Today. Wat mij enorm aanspreekt bij Traffic Today is hun ambitieus verhaal met de focus op groei en persoonlijke ontwikkeling. Maar ook dat er ruimte is voor ontspanning en gezelligheid, zoals: teambuildings, sportsessies, borrels,…. De collega’s hebben mij met open armen ontvangen en dit maakt dat ik alleen maar meer uitkijk naar mijn toekomst binnen Traffic Today.

Ondertussen zit ik al 5 jaar in het vak en help ik bedrijven in uiteenlopende sectoren online groeien: van kledingmerken, vastgoedkantoren, webshops tot verzekeringsmaatschappijen, coaches en reisbureaus. Mijn ervaring binnen digital marketing is zeer uitlopend: van strategie, advertising en SEO, conversieoptimalisatie en emailmarketing.

Het liefst  houd ik mij bezig met het implementeren en optimaliseren van paid campagnes. Zelf ben ik iemand die goed gaat op cijfers, data en statistieken. Dus geef mij maar gerichte acties en meetbare resultaten! Ik volg de nieuwste trends nauw op de voet en schaaf graag bij aan mijn soft en hard skills.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om sportief bezig te zijn. Regelmatig maak ik lange wandelingen met mijn hond Nugget, ga ik hardlopen of kan je mij terugvinden in de sportclub. Ik geniet graag van een glaasje wijn en lekker eten, met vrienden en familie om me heen. Verder reis ik ook graag en ontdek ik graag nieuwe plekken en culturen.