Wout Hooghiemstra

Stagiair Digital Marketing

Mijn loopbaan begon met mijn studie Commerciële Economie, waarin ik gedurende een half jaar studeerde aan de Universiteit van Alicante. Tijdens deze periode heb ik me intensief gericht op het begrijpen van diverse culturele aspecten en verschillende werkmethoden, omdat ik sterk geloof dat het niet alleen draait om het behalen van doelen maar ook het creëren van blijvende connecties met klanten.

Met deze waardevolle inzichten ben ik aan mijn stage begonnen bij Traffic Today, waarin ik me vol enthousiasme richt op verschillende facetten binnen de digital marketing. Denk hierbij aan: SEA campagnes, SEO onderzoeken, marktonderzoeken, contentplanningen, linkbuilding en ben ik graag in contact met diverse specialisten en klanten.

 

 

Buiten mijn werkzaamheden bij Traffictoday ben ik elke week te vinden op de padelbaan in Deventer, waarin ik samen met vrienden actief ben. In het weekend geniet ik graag met vrienden een biertje op het terras en zeil en windsurf ik graag in de zomer. Bovendien ben ik altijd bereid om uit mijn comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen en ervaringen aan te gaan.

Het warme welkom en de ondersteuning die ik van mijn collega’s bij Traffic Today heb ontvangen, hebben mijn integratie in het team vergemakkelijkt. Hier krijg ik de gelegenheid om continu te leren en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. De beschikbaarheid van online leerbronnen en de expertise van mijn collega’s dragen bij aan de waarde van dit leerproces. Ik kijk uit naar de komende tijd en hoop nog veel meer te leren en bij te dragen  aan het succes van het team.