Wiebe Romeijn

Junior Digital Marketeer

Na het afronden van de MBO-opleiding Marketing en Communicatie ben ik nu sinds 2019 bezig met de opleiding Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede, met als specialisatie Digital Marketing. Niet gek ook dat ik er daarom voor heb gekozen om mijn stage te lopen bij Traffic Today, want het bedrijf sluit perfect aan op mijn specialisatie. Bij Traffic Today kan ik me namelijk breed oriënteren en ervaring op doen in alle facetten van Digital Marketing.
Dit is dan ook één van de grote voordelen als stagiair bij Traffic Today. Ik leer ontzettend veel nieuwe dingen die betrekking hebben op digital marketing. Dit komt mede doordat de samenwerking met mijn collega´s erg prettig is.

Iedereen is jong, leergierig en enthousiast en als ik zelf tegen iets aan loop kan ik iedereen om hulp vragen. Daarnaast is het niet alleen gezellig op kantoor tijdens werktijd maar ook tijdens de vele vrijmibo´s en activiteiten die gepland worden.
In mijn vrije tijd houd ik ook wel van een feestje. Ik ben hier en daar te vinden op festivals en drink graag wat met mijn vrienden. Daarnaast ben ik ook groot voetballiefhebber en bezoek ik met veel plezier wedstijden van FC Twente. Verder is koken een grote hobby van mij en werk ik dan ook met veel passie als kok bij Italiaans restaurant Il Campanile in Markelo.