Vivian Meulenveld

HR- en Office Manager

In 2019 zag ik een openstaande functie bij Traffic Today, namelijk die voor HR- en Office Manager. Bij het lezen van de vacature werd ik al snel enthousiast. Met een achtergrond in Facility Management en een interesse in het HR-vakgebied leek deze functie perfect bij mij te passen. Inmiddels draag ik met trots de rol van HR- en Office Manager binnen Traffic Today.

Mijn dagen zijn nooit hetzelfde, daar mijn werkzaamheden ook enorm variëren. Traffic Today geeft mij de mogelijkheid om de Office- en HR-afdeling te ontwikkelen en daarbij ook zelf veel te leren. Het ondersteunen van medewerkers op verschillende fronten geeft mij ontzettend veel energie. Daarbij zorgen happy medewerkers voor happy klanten, dat is mijn streven.

Werk je bij Traffic Today, dan geniet je automatisch van de flexibiliteit die het bedrijf biedt. In combinatie met het tonen van lef en initiatief zijn er talloze ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast heerst er een open en informele bedrijfscultuur. We hebben een professionele instelling, maar vinden de teambinding op informeel niveau ook heel belangrijk. Hierdoor zijn we een hecht team waarin we kennis met elkaar delen en eerlijkheid hoog in het vaandel staat.

Kenmerken die mij omschrijven zijn sociaal, behulpzaam en enthousiast. Als HR- en Office Manager ondersteun ik collega’s op verschillende fronten, waarbij ik mijn behulpzaamheid en enthousiasme goed kan inzetten. Ik ga graag het gesprek aan en vind het belangrijk om in te spelen op wat er speelt op de werkvloer.

In mijn vrije tijd houd ik van een juiste balans tussen actief bezig zijn en ontspanning. Ik ga graag (buiten) sporten, maar vind het ook heerlijk om een serie te kijken, een boek te lezen of creatief bezig te zijn (fotografie). Daarnaast ga ik graag met vriendinnen op pad of het terras op. Ik ben te omschrijven als levensgenieter, je leeft immers maar één keer.