Veerle Mol

Junior Digital Marketeer

Ik ben Veerle en ik loop stage bij Traffic Today! Ik studeer Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Aansluitend bij mijn opleiding ben ik stagiair Digital Marketing. Door de vrijheid binnen Traffic Today leer ik naast Digital Marketing ook veel over content, daar ligt namelijk ook mijn interesse!

Voordat ik begon met mijn stage bij Traffic Today heb ik voor een half jaar in het buitenland gewoond. Madrid om precies te zijn! Voor mijn opleiding ging ik een half jaar naar school daar. Tijdens mijn tijd in het buitenland ben ik op zoek gegaan naar een stage. Ik wist door mijn vorige stage heel goed waar ik naar op zoek was. Ik wilde heel graag stage lopen in een jong en commercieel bedrijf en toen kwam ik via via in contact met Traffic Today. Traffic Today paste perfect bij wat ik zocht, een jong en groeiend bedrijf!

Ik werd heel goed ontvangen toen ik binnen kwam bij Traffic Today. Sfeer maken in een bedrijf? Traffic Today weet als geen ander hoe ze dat moeten doen! Hierdoor voelde ik me meteen op mijn plek. Van de vrijmibo tot aan een voetbalwedstrijd! Naast alle gezelligheid is er ook heel veel ruimte om te leren. Niet alleen op het gebied van de werkzaamheden, maar er is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag! Naast voetballen ben ik vaak met vriendinnen in de stad te vinden voor een drankje. Helaas moet ik mij ook schuldig maken aan de hobby om kleding te shoppen, daar wordt mijn portemonnee niet altijd blij van! Net als het uren kunnen scrollen op TikTok wanneer ik me verveel. Ook vind ik buitenlandse avonturen erg leuk! Na een half jaar in Madrid gewoond te hebben, lijkt het me leuk dit in de toekomst vaker te kunnen doen op verschillende plekken.