Timo Daemen

Advertising Marketeer

Tijdens mijn opleiding Business Studies met afstudeerprofiel HR wist ik dat ik iets anders wilde doen dan HR. Al snel kwam ik uit bij marketing. De minor die ik heb gevolgd, was ook in deze discipline, waardoor ik mijn eerste Google Ads- en Facebook-campagne heb opgezet. Deze minor heeft mij veel gebracht en dat blijkt tot op de dag van vandaag. Na mijn minor heb ik mijn eerste baan binnen de marketing gekregen, waar ik veel ervaring heb opgedaan.

Vanuit het zuiden van Limburg ben ik naar Hengelo verhuisd om samen te gaan wonen. Al snel kwam ik in contact met Traffic Today en ben ik in dienst getreden als Advertising Specialist. Mijn ervaring met Google Tag Manager, SEO, linkbuilding en social media kan ik binnen Traffic Today ook perfect inzetten, waardoor ik multidisciplinair inzetbaar ben.

Buiten het werk ben ik een enthousiaste en competitieve gamer, waarbij ik regelmatig deelneem aan online toernooien. Mijn passie voor gaming combineer ik met een actieve levensstijl; ik ben namelijk minimaal vier keer per week in de sportschool te vinden, waar ik hard werk aan mijn fitheid en kracht. Daarnaast breng ik graag waardevolle tijd door met mijn vriendin en onze lieve hond. Ondanks dat ik nu in Overijssel woon, maak ik regelmatig tijd vrij om terug te rijden naar het zonnige zuiden om mijn familie en vrienden te bezoeken. Deze balans tussen werk, hobby’s, sport en sociale contacten geeft me energie en zorgt ervoor dat ik altijd gemotiveerd en gefocust blijf.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin en kijk ernaar uit om samen met het team van Traffic Today, de klanten en mezelf te laten groeien.