Thomas van den Heuvel

Digital Marketeer

Tijdens mijn opleiding Sport, Gezondheid en Management sprak het onderdeel (online) marketing mij erg aan. Na mijn derdejaars stage in San Diego en een afstudeerstage die al meer gefocust was op marketing wist ik zeker! Ik wilde meer over (online) marketing gaan leren en misschien later een baan gaan zoeken die marketing gerelateerd is.

Het probleem was alleen dat ik nog niet over voldoende kennis beschikte om ergens aangenomen te worden. Gelukkig heeft Traffic Today mij de kans gegeven om te beginnen als trainee, om in vier maanden tijd hier als over te gaan leren.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden. Ik voetbal momenteel drie keer in de week bij VV Bennekom. Voetbal kan ik dan ook wel mijn grootste hobby noemen. Naast zelf voetballen vind ik het ook ontzettend leuk om naar alle voetbalwedstrijden te kijken. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd leuke dingen te doen met mijn vriendin, familie of vrienden!

Ik ben bij Traffic Today ontzettend goed ontvangen door mijn nieuwe collega’s en ik voel me er al helemaal thuis. Ik heb in mijn eerste weken al ontzettend veel mogen leren. Ik kijk erg uit naar de aankomende tijd en ik hoop hier nog veel meer te gaan leren!