Thijs Ferwerda

Sales medewerker

Business developer, Accountmanager. Dat is mijn functietitel, echter dekken die termen de lading niet.
Want bij Traffic Today doen we geen zaken met “bedrijfsentiteiten” en “accounts”, we doen zaken met mensen. Mensen met pijnpunten, wensen en verantwoordelijkheden.
Ooit ben ik gestart met het traject om arts te worden, zodat ik anderen kon helpen hun leven te beteren. Ik merkte echter dat er een verschil is tussen arts worden en arts zijn.

Het 6-jarige traject om een BIG-geregistreerd arts te worden en daarna te specialiseren was niet aan mij besteed. “Als het niet lukt om arts te worden, hoe kan ik toch arts zijn zonder arts te worden?” vroeg ik me af.

Ik bekijk het vanuit een vogelvluchtperspectief: wat doet een arts in essentie? Hij vraagt naar pijnpunten, diagnosticeert het probleem en helpt de patiënt bij de behandeling. In essentie is dat wat ik doe en is dat waar ik voldoening uithaal. Bij Traffic Today zet ik me in om anderen te helpen hun doelen te bereiken en daarmee positieve veranderingen te bewerkstelligen door bedrijfsgroei te bewerkstelligen.

Echter doe ik dat op mijn manier, op de manier zoals een arts dat ook doet: vragen stellen en luisteren. Want hoe kun je een pijnpunt verhelpen als je niet ten diepste begrijpt wat het pijnpunt is?

🤔 Beetje té serieus, Thijs? Geen zorgen, ik ben ook erg fijn gezelschap om een biertje mee te drinken, een berg mee te beklimmen, of onbeperkt spareribs mee te eten.