Steyn Nagel

Advertising Marketeer

Twee jaar geleden heb ik mijn meewerkstage mogen volgen bij Traffic Today en in de zomer van 2020 heb ik die stage afgerond. Sindsdien altijd de contacten met collega’s onderhouden. En net toen ik afgestudeerd was aan het Saxion (Commerciële Economie) en ik zoekende was naar een leuke en uitdagende werkplek kreeg ik bericht van Wilco. Hij vroeg mij of ik met hem en Roy om de tafel wilde zitten om te kijken wat er mogelijk was. En ondanks dat ik 1,5 jaar hier niet op kantoor was geweest voelde het gelijk weer vertrouwd. Dus de keuze was toen snel gemaakt!

Wat Traffic Today zo leuk maakt zijn de leuke collega’s en de gezellig borrels. Daarnaast krijg je hier ook heel goed de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Bij Traffic Today ben ik advertising marketeer. Ik ben dagelijks bezig met het opzetten en optimaliseren van online advertising campagnes om zo de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Wat het werk zo leuk maakt zijn de uiteenlopende en uitdagende projecten van allerlei verschillende soorten klanten.

Voor de rest ben ik een groot voetballiefhebber. Ik zelf voetbal bij SC Markelo Zaterdag 2 in de zesde klasse. Het niveau is niet om aan te zien maar meedoen is belangrijker dan winnen! :). Daarnaast ben ik fanatiek FC Twente supporter. Elke thuis wedstrijd ben ik dan ook te vinden in de Grolsch Veste. Naast voetballen vind ik het heerlijk om twee avonden in de week in de sportschool te staan.