Sterre Wind

Stagiaire Social Media

Hi ik ben Sterre!

In Februari 2023 ben ik gestart aan mijn stage als Social Advertising Marketeer bij Traffic Today. Het is mijn 3e studiejaar van de opleiding Creative Business aan het Saxion. In 2020 ben ik aan het Cibap afgestudeerd als grafisch ontwerper. Hoewel ik nog steeds passie voor design heb wilde ik het daar niet bij laten. Met mijn opleiding Creative Business wilde ik meer kennis opdoen over marketing, communicatie en media. En bij Traffic Today krijg ik de kans om deze kennis in te zetten en mij nog verder te ontwikkelen als marketeer. Door de diversiteit aan specialisten kan ik op verschillende gebieden kennis opdoen. Dit is precies waar ik naar op zoek was. Een plek waar je je kan blijven ontwikkelen.

Ik woon in hartje Deventer en ga dus lekker op de fiets naar kantoor. Graag sta ik na werk in de sportschool maar bankhangen kan ik ook als de beste. Met mijn liefde voor alle soorten media vermaak ik mij wel. Ik hou van (goede) films, muziek en ik teken graag op mijn iPad.
Ik ga elke dag met plezier naar stage met dank aan mijn nieuwe collega’s aan wie ik altijd alles mag vragen. Ik weet zeker dat ik hier veel zal leren!