Sterre Wind

Junior Social Marketeer

Hi ik ben Sterre!

In Februari 2023 ben ik gestart aan mijn stage als Social Advertising Marketeer bij Traffic Today. Het is mijn 3e studiejaar van de opleiding Creative Business aan het Saxion. In 2020 ben ik aan het Cibap afgestudeerd als grafisch ontwerper. Hoewel ik nog steeds passie voor design heb wilde ik het daar niet bij laten. Met mijn opleiding Creative Business wilde ik meer kennis opdoen over marketing, communicatie en media. En bij Traffic Today krijg ik de kans om deze kennis in te zetten en mij nog verder te ontwikkelen als marketeer. Door de diversiteit aan specialisten kan ik op verschillende gebieden kennis opdoen. Dit is precies waar ik naar op zoek was. Een plek waar je je kan blijven ontwikkelen.

Ik ga dan ook vanaf februari 2024 met mijn afstuderen starten bij Traffic Today, naast mijn afstuderen zal ik het social team blijven ondersteunen met de verschillende social taken.

Ik woon in hartje Deventer en ga dus lekker op de fiets naar kantoor. Graag sta ik na werk in de sportschool maar bankhangen kan ik ook als de beste. Met mijn liefde voor alle soorten media vermaak ik mij wel. Ik hou van (goede) films, muziek en ik teken graag op mijn iPad.