Stefan Bolt

Senior Online Marketeer | Head of SEO

Voordat ik bij Traffic Today terecht kwam werkte ik als online marketeer bij Best4u Internet marketing.  Na een goed gesprek met Steven kon ik een half jaar na de start van Traffic Today starten als online marketeer. Vanuit de vorige werkgever had ik destijds al meer en meer interesse gekregen in technische SEO, en hier heb ik me bij Traffic Today verder in kunnen specialiseren. Naast werk vind ik het leuk om te kickboksen, uit eten te gaan, naar de film te gaan en af en toe aan de auto te sleutelen. Momenteel ben ik als Head of SEO verantwoordelijk voor de innovaties en het verbeteren van het kennisniveau op het gebied van SEO. Het SEO landschap is dynamisch en veranderd snel, vanuit Traffic Today zitten we strak op deze veranderingen en doen we ons best om hier zo goed mogelijk op te anticiperen.

Het unieke aan werken bij Traffic Today vind ik de kansen die krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er wordt gezorgd dat er constant een uitdaging klaarligt die past bij jouw ambitie. Hierdoor ben je instaat om een snelle groei door te zetten binnen je specialisme.

Teambuilding staat bij ons hoog in het vaandel en daarom organiseren we veel uitjes en evenementen om elkaar beter te leren kennen. Zo zal ik de legendarische ski-trip nooit meer vergeten, ook uitjes naar Praag staan me goed bij. We hebben een jong en energiek team dat er van houdt om elkaar uit te dagen en samen te groeien.