Stan Eertink

Advertising Marketeer

Hi, mijn naam is Stan! In 2020 heb ik mijn diploma gehaald voor de opleiding medewerker marketing & communicatie op het Aventus in Deventer. Op deze opleiding heb ik een zeer leuke afstudeerstage gehad bij een webshop genaamd Overmania. In deze stage kwam ik erachter dat ik online marketing een interessant vakgebied vind. Waarna ik na deze opleiding gericht ben gaan zoeken naar een vervolgopleiding die hierbij past.

Ik vond hier een geschikte opleiding voor namelijk AD E-Commerce op het Windesheim in Zwolle. Tijdens deze opleiding ben ik opzoek gegaan naar een uitdagende afstudeerstage waarin ik iets zou meekrijgen van meerdere online marketing gebieden omdat ik nog niet goed van mijzelf weet welke online marketing gebieden mij het meest aanspreken. Bij Traffic Today krijg ik de kans om daarachter te komen door mij bezig te houden met verschillende online marketing werkzaamheden.

De komende 5 maanden ga ik het team versterken als stagiair digital marketing. Dit houdt in dat ik me onder andere bezig ga houden met het aanmaken van nieuwe advertenties en het optimaliseren van bestaande advertenties in Google Ads.

Mijn favoriete hobby is voetbal en dit doe ik op de woensdag en zondag bij voetbalvereniging Sportclub Lochem in Lochem 7. Daarnaast ben ik supporter van Feyenoord waarbij het mijn weekend volledig compleet maakt als ze winnen. Ik vind het ook leuk om andere sporten te volgen zoals de Formule-1.

Ik heb enorm veel zin in de komende maanden en ben ervan overtuigd dat ik bij Traffic Today veel zal leren!