Simon Kempers

Tekstschrijver

Als ik kijk naar het verhaal van mijn collega’s, merk ik al gauw dat er van jongs af aan een bepaalde passie was voor het werk dat ze nu doen. Bij mijzelf heb ik deze passie wat later gevonden. Als kind had ik eigenlijk geen idee wat ik wilde worden. Beroepen als ‘brandweerman’ en ‘profvoetballer’ hoorde ik vooral om me heen genoemd worden, maar niets van dit alles trok echt mijn interesse.

Op een bepaald punt in mijn tijd op de middelbare school merkte ik dat het tijd werd om wat anders te gaan doen. Ik wilde me onderscheiden van andere mensen van mijn leeftijd en vooral iets doen waar ik goed in was en waar ik in gewaardeerd werd. Hier heeft Traffic Today voor mij dé oplossing geboden.

Op een dag kwam ik de vacature voor de bijbaan tekstschrijver tegen. Dit klonk mij als muziek in m’n oren, want ik kon me én onderscheiden van de rest én ik kon al beginnen terwijl ik nog op de middelbare school zat. Na enige twijfel heb ik toch maar gesolliciteerd. Ik kan tot op heden zeggen dat deze beslissing de beste was die ik had kunnen maken.

Een aantal gesprekken en tests later, kreeg ik te horen dat ik binnen Traffic Today mocht gaan beginnen. Met mijn 18 jaar, vond ik het vooral heel erg spannend om ineens tussen de online-, content- en SEO-marketeers te werken. Gelukkig heeft die spanning maar even geduurd.

Ik merkte vrijwel meteen dat iedereen binnen TrafficToday erg soepel en relaxed omgaat met vrijwel alles wat er op hun bordje komt. Voor iedere vraag of opmerking werd er tijd voor me genomen om alles zo uitgebreid mogelijk uit te leggen. Moet er hard gewerkt worden? Ook geen probleem! Ik heb zelden een team gezien dat zo ambitieus en doelgericht is.

Tot op de dag van vandaag, voel ik vooral een gepaste trots om deel uit te mogen maken van dit dynamische team dat mij iedere dag inspireert en energie geeft.