Shirley Galmo

Stagiaire Digital Marketing

Mijn naam is Shirley Galmo, ik ben 20 jaar oud en volg de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Traffic Today, waar ik momenteel mijn derdejaars stageperiode doorbreng. Als aspirant-communicatieprofessional ben ik altijd op zoek naar uitdagende mogelijkheden.
Een dynamische werkomgeving waarin ik diverse taken kan vervullen, is voor mij essentieel. Stilzitten is niet mijn sterkste kant; het liefst ben ik constant bezig en daarom ben ik gedreven en goed georganiseerd. Ik kan altijd het overzicht behouden.

Traffic Today biedt een omgeving waarin ik verschillende aspecten van het communicatievak kan verkennen. Als stagiair digital marketeer word ik uitgedaagd om het beste uit mezelf te halen. Hierbij vind ik een perfecte balans tussen zelfstandig initiatief nemen en de begeleiding van mijn coach. Kortom, Traffic Today is een ideale plek om te leren en te groeien.

Wat mijn stage bij Traffic Today nog leuker maakt, is de gezellige sfeer binnen het team. Het is een hechte groep mensen en als stagiair voelde ik me meteen welkom. Iedereen is bereid om te helpen, en ik voel me direct betrokken. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door in de sportschool, waar ik me bezighoud met
krachttraining. Daarnaast vind je me vaak tussen de paarden, die ik aan huis heb staan. Verder geniet ik van het afspreken met vrienden en af en toe samen op een terrasje zitten.