Sekou Keita

Stagiair Digital Marketing

Hi, ik ben Sekou. Ik studeer Ondernemerschap & Retailmanagement aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In februari ben ik begonnen als stagiair Digital Marketing bij Traffic Today. Naast mijn studie volg ik ook nog een webdesign cursus via LOI. Na mijn studie wil ik graag doorgroeien als online marketeer en webdesigner. De keuze om bij Traffic Today stage te gaan lopen was voor mij snel gemaakt. Tijdens mijn kennismakingsgesprek kwam al gauw naar voor dat er binnen het bedrijf veel ruimte is voor professionele en persoonlijke groei.

Eenmaal begonnen aan mijn stage was dit ook direct merkbaar. Als stagiair krijg ik erg veel vrijheid om te ontdekken waar mijn passie ligt en de mogelijkheid om samen met mijn coach mijn eigen leerplan samen te stellen. Daarnaast werkt Traffic Today met specialisten. Dit biedt mij de mogelijkheid om gemakkelijk vragen te stellen aan de juiste professionals.

 

Buiten de goede begeleiding en ruime leermogelijkheden is de sfeer binnen het bedrijf erg goed. Naast de gezelligheid op de werkvloer zijn er wekelijks gezellige borrels, bootcamps en teamuitjes waar je aan kan deelnemen. Dit zorgt ervoor dat je je collega’s snel leert kennen en dat je altijd met plezier naar je werk gaat.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten. Voorheen stond ik 7 dagen per week op het basketbalveld. Nu boks ik 4 à 5x per week en ben ik regelmatig in de gym te vinden. Verder ben ik veel met mijn hond bezig, graag met vrienden, af en toe op een feestje en wanneer ik tijd overhoud slaap ik ook nog weleens.