Sarah Hol

Online Marketeer | Teamlead

Sinds december 2019 werk ik als online marketeer bij Traffic Today. Oorspronkelijk ben ik grafisch vormgever, maar dat heb ik ingeruild voor een baan in de online marketing waarbij klant contact centraal staat. Momenteel werk ik als projectmanager met de focus op SEO en dan óók nog bij het leukste marketing bureau van Nederland. Wie wil dat nou niet?! De diversiteit aan klanten geeft me veel energie, waardoor ik het beste uit elke campagne haal.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om telkens weer nieuwe vegetarische recepten uit te proberen en natuurlijk ook om op te eten, maar ook alles richting ecologisch leven spreekt mij aan.

Voordat ik mijn eerste werkdag had, werd ik al uitgenodigd voor de sinterklaasviering op vrijdagmiddag. Hier werd direct duidelijk wat voor gezellig team bij ons werkt, ik ervaarde direct de informele werksfeer en de gezelligheid.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Traffic Today centraal wat ervoor zorgt dat ik altijd mag blijven groeien. Als ik Traffic Today mag omschrijven zou ik daarom ook zeggen: groei, gedreven en gezellig!

Wat je nog meer moet weten over mij? Ik kom altijd uit bed voor een vegetarisch broodje kroket uit de airfryer bij ons op kantoor, want met z’n allen lekker eten kunnen wij wel.