Sander Beeksma

Digital Marketeer

Na 4 jaar commerciële economie moest ik ineens kiezen, een carriere als salestijger of toch die van een marketing goeroe? Maar waarom zou ik kiezen, als ik bij Traffic Today een functie kan uitoefenen die het beste van deze werelden samenbrengt! En dat ook nog binnen een jong en dynamisch bedrijf vol leergierige leeftijdsgenoten. Klinkt als een match!

Traffic Today en de medewerkers staan naar mijn mening voor spontaniteit, strijd en saamhorigheid. Dit kwam dan ook zeker terug tijdens mijn allereerste werkdag:
Van ‘s ochtends je nieuwe collega’s ontmoeten, ‘ s middags een uitnodiging voor bedrijfsvoetbal ontvangen tijdens de lunch, naar ‘s avonds snel voetbalschoenen kopen en een half uur later strijdend voor de winst op het veld.

Zoals je ziet, ga ik erg lekker op spontaniteit. Spontaan met sport, reizen of het knippen, plakken en mixen van muziek. Gewoon dingen proberen en ervan leren. Daarnaast werk ik doelgericht samen met slimme collega’s en kan ik bij Traffic Today doen wat ik het liefste doe, namelijk: werken aan doelgerichte oplossingen met impact!

Als projectmamnager bij Traffic Today, heb ik een sterk afwisselende rol, waarbij ik snel en veel kan schakelen met projecten, klanten en collega’s. Ik krijg hier alle middelen en tijd om mij te ontwikkelen tot een succesvol projectmanager en volwaardig digital marketeer.
Ik kan mij geen betere startplek bedenken als young professional.