Sam Rekveld

Office Manager

Traffic Today kwam op mijn pad toen ik na mijn bachelor geneeskunde erachter kwam dat mijn hart toch niet in de medische wereld lag, en ik op zoek ging naar een baan bij een leuke werkgever. Omdat mijn vriend in het verleden stage heeft gelopen bij Traffic Today, had ik al een positief beeld van het bedrijf en wist ik dat de sfeer op werk goed is. De vacature die ik tegenkwam bij Traffic Today voor de functie van Office Manager voldeed aan al mijn wensen en ik wist dat dit een perfecte match zou zijn omdat ik voorheen soortgelijk werk had bij een fiscaal juridisch advies bureau. Naast dat ik erg empathisch ben en energie haal uit het helpen van mensen, vind ik het ook erg fijn om zelfstandig te werken.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst samen met familie of vrienden. Wanneer ik tijd voor mezelf neem, lees ik graag esoterische boeken of bezoek ik concerten/festivals, waarbij Woohah mijn favoriete festival is. Ik hou ook van reizen en maak daarom graag een keer per jaar een mooie reis samen met mijn vriend.

Als ik Traffic Today in drie woorden zou moeten omschrijven, zou dat gezelligheid, gedrevenheid en saamhorigheid zijn. Het leukst aan werken bij Traffic Today is daarom ook de ongedwongen sfeer en het feit dat iedereen heel behulpzaam en aardig is. In de korte periode dat ik hier nu werk, heb ik me vanaf het eerste moment erg welkom gevoeld. De verwachtingen die ik had, vanwege de goede verhalen die ik had gehoord, zijn waargemaakt waardoor ik elke dag met plezier naar werk ga!