Ruben Slegers

Business Developer

Mijn carrière bij Traffic Today begon in 2017. Hier startte ik als Accountmanager Binnendienst, enkele maanden later ging ik over naar de functie van Accountmanager. Sindsdien bekleed de functie van business leader voor onze Belgische afdeling. Het is dus mijn taak om ervoor te zorgen dat operationeel alles vlot verloopt, dat mijn collega’s zich gelukkig voelen en dat we nieuwe klanten weten te bereiken.

Mijn carrièrepad is ietwat atypisch, gezien ik in 2014 mijn diploma van leerkracht (secundair onderwijs Engels-Nederlands) behaalde, maar uiteindelijk kwam ik dan in de sales terecht. Nu ben ik toch zeer blij met de keuzes die ik gemaakt heb, want anders was ik nooit bij Traffic Today beland!

Nu vraag je je misschien af waarom ik met zoveel plezier bij Traffic Today werk? Voor mij is dat de vriendschappelijke omgang met collega’s (en klanten!), de ambitieuze mensen om me heen, en de constante drive naar innovatie en verbetering op persoonlijk en professioneel vlak. Dat zijn ook de zaken die Traffic Today voor mij typeren.

In mijn vrije tijd ben ik graag met verschillende sporten bezig (omdat ik geen keuzes kan – of wil – maken). Zo doe ik aan voetbal, mountainbiken en koersfietsen, kickboks, fitness en lopen. Maar als ik echt tot rust wil komen, neem ik graag een boek vast. Ook tijdens de vele autoritten die ik maak, luister ik steevast audioboeken of podcasts.

Ruben schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!