Ronald Nijkamp

Advertising Marketeer

Hoi, ik ben Ronald!

Mijn eerste aanraking met Digital Marketing was tijdens mijn studie Commerciële Economie op Saxion te Deventer. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat Digital Marketing echt wel wat voor mij was. Na leuke stages en een eerdere baan als Digital Marketeer kwam ik bij Traffic Today terecht. Sinds maart 2023 werk ik nu bij Traffic Today als Advertising Marketeer. Hier ben ik constant bezig met het opzetten en optimaliseren van diverse online advertising campagnes. Het werk is leuk doordat je voor veel verschillende klanten werkt, de klant kan helpen groeien en resultaten ziet waardoor het werk leuk en afwisselend is. Tevens krijg je de kans om je constant te blijven ontwikkelen bij Traffic Today.

Doordeweeks probeer ik 2 à 3 keer per week in de sportschool te staan. Ik vind het heerlijk om na een drukke werkdag je hoofd leeg te maken in de gym. Overigens ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden, dit doe ik in het weekend ook in competitieverband. Lekker even je hoofd leegmaken op de tennisbaan maar vooral de gezelligheid is belangrijk. Wanneer mijn favoriete clubs Go Ahead Eagles en Arsenal de drie punten pakken is mijn weekend helemaal compleet.

Daarnaast vind ik het erg leuk om een biertje te doen met vrienden in de stad. Lekker even naar het terras of een leuk spel doen vind ik altijd erg leuk. Tevens houd ik ook van koken, nieuwe recepten uitproberen of lekker een hapje eten buiten de deur. Ken je nog een goed restaurant waarvan ik op de hoogte moet zijn? Laat het mij zeker weten! 😉

Ronald schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!