Rinus Spijkerman

SEO Marketeer

Mijn pad tot SEO specialist is wat later op gang gekomen dan gebruikelijk. Omdat ik eerst in een tapijtfabriek heb gewerkt als processoperator. Het werk was eentonig en bood weinig uitdaging. Daarom heb ik op mijn 23ste besloten om opnieuw te gaan studeren.

Ondernemerschap en Retailmanagement is de studie die ik binnen 4 jaar heb afgerond aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Een vrij brede economische studie omdat ik nog niet wist wat ik nu echt wilde doen, maar ik was ervan overtuigd dat een HBO opleiding mij hierbij zou gaan helpen. Ik had vooral interesse in het ondernemerschap.

Dat mijn studie mij hierbij zou helpen bleek te kloppen. Tijdens mijn studie heb ik veel verschillende en inspirerende ondernemers mogen ontmoeten. Hierdoor ben ik ook in aanraking gekomen met internet marketing en vooral met SEO. Dit vond ik dusdanig interessant dat ik heb besloten mij hier in te verdiepen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik de dynamiek en het constante leren. De snelle veranderingen in de online wereld houden me scherp en dagen me uit om altijd op zoek te gaan naar de beste oplossingen. Mijn vermogen om me snel aan te passen en logische verbanden te zien, zijn cruciale vaardigheden in dit vakgebied.

Buiten het werk ben ik een fervent voetbal supporter en geniet ik van fitness. Deze hobby’s bieden me de nodige balans en ontspanning, en ik kan ze gemakkelijk combineren met mijn werk.

Privé ben ik gelukkig getrouwd en trotse vader van twee zoons. Mijn gezin is mijn grootste steun en motivatie, en samen vinden we vaak tijd om van alles te ondernemen.

Mijn reis van een tapijtfabriek naar SEO-specialist mag dan ongebruikelijk zijn, maar ik ben dankbaar voor elk moment dat me hier heeft gebracht. Het blijft een avontuur waarin ik elke dag met plezier nieuwe uitdagingen aanga en blijf streven naar groei en succes, zowel voor mezelf als voor onze klanten bij Traffic Today.