Renske van de Ven

Content Marketeer

Al van jongs af aan heb ik passie gehad voor schrijven en taal. Na mijn master Taalwetenschappen aan de universiteit was ik hard toe aan een nieuwe uitdaging. Het liefst wilde ik een baan waarin ik mijn passie voor taal niet los hoefde te laten, maar tegelijkertijd zocht ik iets waardoor ik wel met mijn neus uit de boeken mocht. Die kans vond ik bij Traffic Today als Content Marketeer. Een ontzettend leuke baan waarin ik dagelijks bezig mag zijn met het schrijven en verbeteren van teksten.

Het fijne aan het werken als Content Marketeer vind ik dat ik op groter niveau bezig mag zijn met taal. Zo stel ik mijzelf voortdurend de vraag hoe ik content aantrekkelijk kan maken en de lezer kan blijven boeien. Daarnaast hou ik natuurlijk het doel van de klant in mijn achterhoofd. Dit is een uitdagende, maar fijne manier van werken.

‘Work hard, play hard’ is de mentaliteit hier. Gelukkig hebben we daarnaast genoeg ruimte voor teambuilding en gezelligheid. Dat merkte ik in mijn eerste week al toen er sportieve challenges werden georganiseerd om zo even van je bureaustoel af te komen. Bovendien hobbelen er hier af en toe kantoorhondjes rond die zo nu en dan een kriebel willen. Zulke kleine momentjes geven echt kleur aan een werkdag. Alles samengenomen zorgt ervoor dat je je bij Traffic Today snel thuis voelt en dat je met enthousiasme naar je werk gaat.

Wat ik na mijn werk doe? In mijn vrije tijd ben ik met van alles en nog wat bezig. Stilzitten vind ik niet zo leuk en mijn hobby’s wisselen dan ook regelmatig. Een hobby die nog niet voorbij gevlogen is, is mijn liefde voor lezen. Het liefst met een dampende kop thee in hand en mijn kat op schoot.